Πήρε θέση και ο Σωκράτης Μάλαμας: «Γι’ αυτό συμμετέχω με κάθε τρόπο στη συναυλία για τα Τέμπη»

Πήρε θέση και ο Σωκράτης Μάλαμας: «Γι’ αυτό συμμετέχω με κάθε τρόπο στη συναυλία για τα Τέμπη»

Ο Σωκράτης Μάλαμας, ένας εκ των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχει στη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο, εξέδωσε δήλωση με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε την Τρίτη.

«Ναι, κατανοώ τη θλίψη και τη θέση κάποιων γονέων και συγγενών για τα παιδιά που χάθηκαν τόσο άκαιρα και παράδοξα. Κατανοούμε την οδύνη και ο σεβασμός μας είναι απόλυτος στο πρόσωπό τους. Έχουμε παιδιά και γνωρίζουμε το αίσθημα της διαρκούς απώλειας, όμως η συμπαράστασή μας είναι επίσης απόλυτη για την εξεύρεση της αλήθειας που έχει αλλοιωθεί – αποκρυβεί με τόση επιμέλεια κάτω από περίεργα σχεδιάσματα – τεχνάσματα και νομικά κόλπα.

Είναι υπόθεση όλων μας και γι’ αυτό συμμετέχω με κάθε τρόπο σ’ αυτή την συναυλία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Μάλαμας.


Διαβάστε σχετικά

Απίστευτη λογοκρισία από το ΥΠΠΟ: Δίνει το Καλλιμάρμαρο, σβήνει τους 57 νεκρούς

Τάνια Τσανακλίδου στο documentonews.gr για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Να είμαστε ενωμένοι απέναντι στην αδικία»

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Πήρε θέση για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – «Έχω δώσει τον λόγο μου, τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη»

Πλακιάς: Εξώδικα στους καλλιτέχνες και ασφαλιστικά μέτρα εάν γίνει η συναυλία για τα Τέμπη – «Ό,τι είναι να γίνει, να γίνει ονομαστικά» (Video)

Καρυστιανού: «Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο και τίποτα κρυφό» – Τι είπε για τη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Φοίβος Δεληβοριάς στο documentonews.gr: «Θα στήριζα τη συναυλία ακόμα και για μία οικογένεια που έχασε το παιδί της στα Τέμπη»

Στον αέρα η συναυλία για τα Τέμπη – Πλακιας: Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter