Πινακογραφία ανεύθυνων…

Πινακογραφία ανεύθυνων…

Είναι γνωστό ότι Ελλάδα και προγραμματισμός δεν πάνε μαζί. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικότερα για ΕΠΟ ή Σούπερ Λίγκα. 

Απολαύστε ανικανότητα υποτιθέμενων σοβαρών αντρών: η ΕΠΟ είχε να διοργανώσει όλα κι όλα τρία παιχνίδια. Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το διπλό μπαράζ μεταξύ Απόλλωνα Σμύρνης και Ξάνθης για μία θέση στη Σούπερ Λίγκα. Ο τελικός ήταν να γίνει στις 26 Ιουλίου αλλά πιάσαμε Σεπτέμβριο και ακόμη περιμένουμε να διεξαχθεί. 

Το διπλό μπαράζ ορίστηκε ενάμιση μήνα μετά τη λήξη της περσινής λίγκας, ενώ ο Απόλλων συμπλήρωνε πεντέμισι μήνες αγωνιστικής απραξίας αφού η Λίγκα 2 είχε διακοπεί οριστικά από τις αρχές Μαρτίου. 

Αποτέλεσμα ήταν η Ξάνθη να αγωνιστεί με νεαρούς παίκτες των ακαδημιών της γιατί σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με τη λήξη των συμβολαίων τους. Παράλληλα ο Απόλλων, που κέρδισε το εισιτήριο για τη λίγκα, είχε στη διάθεσή του μόλις έντεκα μέρες –το νέο πρωτάθλημα είχε οριστεί αρχικά να ξεκινήσει στις 7/9– για να φτιάξει ρόστερ για Σούπερ Λίγκα, να βρει παίκτες, να κάνει μεταγραφές και προετοιμασία για να είναι έτοιμος. Αυτό οι «εγκέφαλοι» του συνεταιρισμού το θεωρούν πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Τελικά με το μπάχαλο ΕΠΟ – Σούπερ Λίγκας και με τα λογής «μαγειρέματα», που ούτε αυτά μπορούν να κάνουν με επιτυχία, έβγαλαν φαγητό για πέταμα. Τι μαγείρεψαν; Προγραμματισμό για το βιβλίο Γκίνες. 

Στις 4/9 όρισαν την κλήρωση του πρωταθλήματος που ξεκινάει μόλις επτά μέρες μετά (11/9). Ο τελικός του περσινού Κυπέλλου θα γίνει μαζί με την 1η αγωνιστική (12/9). Και έφτιαξαν «τρικ» καθώς όρισαν ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την πρεμιέρα της λίγκας, το οποίο όμως μεταφέρθηκε για τις 16/12, αφού στις 12/9 θα γίνει (αν γίνει) ο τελικός του περσινού Κυπέλλου. Ούτε στη συμπαθέστατη Ουγκάντα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter