Πηγές της ΝΔ διαψεύδουν ότι η συλληφθείσα για κοκαϊνη δικηγόρος υπήρξε μέλος του κόμματος

Πηγές της ΝΔ διαψεύδουν ότι η συλληφθείσα για κοκαϊνη δικηγόρος υπήρξε μέλος του κόμματος

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζουν σχετικά με «συκοφαντικά δημοσιεύματα και άθλιες αναρτήσεις στα social media ότι «διαψεύδουμε κατηγορηματικά συκοφαντικά δημοσιεύματα και άθλιες αναρτήσεις στα social media, που αναφέρουν ότι δικηγόρος η οποία συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών έχει σχέση με το κόμμα μας. Η συλληφθείσα ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία και ουδέποτε υπήρξε μέλος της. Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας απέναντι στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, που στόχο έχουν να βλάψουν τη ΝΔ».

Σημειώνεται ότι η 29χρονη δικηγόρος το 2021, ήταν μία από τους ασκούμενους που κληρώθηκαν στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, και συγκεκριμένα στον πρώην υφυπουργό Γιώργο Κώτσηρα. Η ίδια, φέρεται να έχει ολοκληρώσει την άσκηση.

Η 29χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας να μεταφέρει αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη έτοιμες προς διακίνηση. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -33,8- γραμμ. κοκαΐνης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Υπόδικος έδωσε τέλος στη ζωή του στα κρατητήρια της Αστυνομίας

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Ο άνθρωπος δεν σέβεται τη φύση, την κακοποιεί

Πυρκαγιά στην Καρυδιά Κομοτηνής – Μήνυμα από το 112

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter