Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτά τα μέλη της ΠΓ βοήθησαν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι» – Ραγίζει οριστικά το γυαλί με τους «87»

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτά τα μέλη της ΠΓ βοήθησαν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι» – Ραγίζει οριστικά το γυαλί με τους «87»

Στη χθεσινοβραδινή του ανάρτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε πως κάλεσε τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας να συνεισφέρουν όπως και όσο μπορούν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της Αυγής και του Κόκκινου:

«Αυτό όμως που μπορεί να υπάρξει ως λύση εκτάκτου ανάγκης αυτή τη στιγμή για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ, είναι η συντροφική συνεισφορά. Είπα σήμερα στα μέλη της Π.Γ.: “συνεισφέρετε με το μέγιστο ποσό που μπορείτε, και θα βάλω προσωπικά το διπλάσιο του συνόλου, προκειμένου να πληρωθούν μισθός και επίδομα αδείας”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε σχετικά: Κασσελάκης σε «87»: Επιλέξτε υποψήφιο και βάλτε θέμα ηγεσίας ευθέως και δημόσια

Σήμερα, πηγές της Κουμουνδούρου τονίζουν πως «στην προτροπή του Στέφανου Κασσελάκη στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας για οικονομική ενίσχυση, ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στα κομματικά Μέσα, έχουν προθυμοποιηθεί και δανείσει, μέχρι στιγμής, ποσά ανάλογα με τις δυνατότητες τους, εκτός από τον ίδιο τον Πρόεδρο, η Ρένα Δούρου, ο Νίκος Παππάς, η Θεοδώρα Τζάκρη, η Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Πάνος Ρήγας, ο Νίκος Σκορίνης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Παναγιώτα Αράπη Μπελώνη,  ώστε να πληρωθεί μέρος των δεδουλευμένων των εργαζομένων στα Media του κόμματος».

Να τονισθεί πως κανένας από τους παραπάνω δεν ανήκει στην ομάδα των «8» που ήρθαν σε ευθεία ρήξη με τον Κασσελάκη στη χθεσινή συνεδρίαση. Από τη λεγόμενη εσωκομματική αντιπολίτευση θεωρούν πως ο στόχος της συγκεκριμένης διαρροής είναι να πλήξει τους «8» που ανήκουν στους «87». Από την Κουμουνδούρου αρνούνται αυτό το επιχείρημα και λένε στο documentonews.gr πως απλά παρουσιάζουν την πραγματικότητα.

Το δεδομένο είναι πως το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά…

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ: Η βόμβα Πολάκη, η πρόκληση Κασσελάκη για μομφή και η πρώτη αντίδραση των 87 μέσω του documentonews.gr

Νέα ρήξη στον ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν από την ΠΓ οι «87» με καρφιά προς τον Κασσελάκη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter