«Πήγα να τη σώσω και μου άφησε σημάδι» – Ο ηθοποιός της ερωτικής ταινίας που… δαγκώθηκε από θαλάσσια χελώνα περιγράφει το περιστατικό (Video)

Μπορεί η είδηση για τον… τραυματισμό του ηθοποιού ερωτικών ταινιών να έκανε χθες τον γύρο των social media, ωστόσο το περιστατικό όπως το περιγράφει ο ίδιος είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο Mega, ο ίδιος ο ηθοποιός Νεκτάριος, την ώρα των γυρισμάτων, άνθρωποι του συνεργείου της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών παρατήρησαν πως η χελώνα είχε εγκλωβιστεί σε ένα σχοινί και ο πρωταγωνιστής της ταινίας έσπευσε να τη βοηθήσει να απεγκλωβιστεί.

Βούτηξε στη θάλασσα αλλά την ώρα που προσπαθούσε να την απεγκλωβίσει, η χελώνα τον δάγκωσε, με τον ίδιο να βγαίνει αμέσως έξω. Η… εκνευρισμένη χελώνα όμως δεν αφέθηκε στην τύχη της, αφού τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν.

«Πήγα να κάνω κάτι καλό αγνοώντας τη δική μου σωματική ακεραιότητα. Ήμασταν για εξωτερικά γυρίσματα και ακούμε κάτι στη θάλασσα και βλέπουμε τη χελώνα να έχει πιαστεί σε ένα σχοινί. Βουτάω μέσα. Με δάγκωσε πίσω στον γλουτό. Μου άφησε σημάδι. Τελικά τραβήξαμε το σχοινί και έφυγε. Ήταν σίγουρα τρομαγμένη», είπε.

Ετικέτες