Πιάστηκαν στα χέρια μέσα σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς – Πώς ξεκίνησε ο καυγάς (Video)

Πιάστηκαν στα χέρια μέσα σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς – Πώς ξεκίνησε ο καυγάς (Video)

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς, ο οποίος μάλιστα λίγο έλειψε να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους επιβάτες και απασχόλησε το πλήρωμα.

Το συμβάν φαίνεται να ξεκίνησε από μια φαινομενικά μικρή αφορμή, αλλά δεν άργησε να πάρει μεγάλες διαστάσεις. Σύμφωνα με βίντεο που έφερε στο φως ΕΡΤ, η ατμόσφαιρα στη διάρκεια του ταξιδιού φορτίστηκε επικίνδυνα, όταν επιβάτης διαπληκτίστηκε με μέλη του πληρώματος.

Συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν ένας επιβάτης εξέφρασε τα παράπονά του σχετικά με κάποιο πρόβλημα στις τουαλέτες του πλοίου.

Το προσωπικό του πλοίου, που αντιλήφθηκε την ενόχλησή του, επιχείρησε να τον ηρεμήσει και να διαχειριστεί την κατάσταση με ψυχραιμία.

Ωστόσο, οι προσπάθειες να επιλυθεί το ζήτημα απέτυχαν και σύντομα τα πράγματα πήραν ανεξέλεγκτη τροπή, καθώς οι διαφωνίες κλιμακώθηκαν και οι δύο πλευρές ήρθαν στα χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι το μοναδικό επεισόδιο με ξυλοδαρμό μεταξύ επιβατών, καθώς ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και στις 14 Αυγούστου μέσα στο πλοίο Super Express που έκανε το δρομολόγιο από Τήνο προς Ραφήνα. Η συμπλοκή ξεκίνησε όταν δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια μετά από παρατήρηση που έγινε σε παρέα να μην κάνει φασαρία.

Η συνέχεια ήταν εκρηκτική με μεγάλο αριθμό επιβατών να παίζει ξύλο μέσα στο σαλόνι του πλοίου ενώ υπήρχε αναφορά ότι ένας εκ των επιβατών είχε και όπλο. Το λιμενικό προχώρησε σε 11 συλλήψεις.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και μεγάλη συχνότητα κεραυνών

«Πόσο είναι το “πολύ”, κύριε Μητσοτάκη;»

Καιρός: Απότομη αλλαγή με βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς – Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα

Πυρκαγιά στην Αττική: Ψάχνουν ακόμη να βρουν το «επιτελικό κράτος»

Χαλκιδική: Ο «Ρώσος» και η συμμορία του «Τάκι» – Τα σενάρια για τους πυροβολισμούς σε γνωστό beach bar (Video)

ΑΑΔΕ, ώρα για επανασχεδιασμό;

Απόψε η πανσέληνος Αυγούστου: Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»

Με πύρινες μπούρδες δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter