Πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της ζωής του!

Κόντρα στην καφρίλα των ημερών, απέναντι στα δακρυγόνα, το μίσος, την αλητεία, ήρθε να σταθεί ένας μικρός γίγαντας, ένας μαχητής της ζωής, ο μικρός Βασίλης, που χθες βράδι στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» πέτυχε το πιο όμορφο γκολ της ζωής του μέχρι το επόμενο, που αναμένεται να είναι ακόμα μεγαλύτερο!

Το γκολ του μικρού Βασίλη που κατέβασε από την εξέδρα ο Λεονάρντο Κούτρης αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού-Ατρομήτου 2-1 και τον πήγε στην εστία μπροστά στην «Θύρα 7» για να σκοράρει, πανηγυρίστηκε δικαιολογημένα πιο έντονα κι από τα γκολ των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι!

Ήταν μία συγκινητική στιγμή για έναν πραγματικό μαχητή της ζωής, για τον οποίο ο Λεονάρντο είπε πως «είμαστε πολύ μικροί μπροστά του, είναι ένας γίγαντας». Ο διεθνής αμυντικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήξερα εξ αρχής για τον μικρό Βασίλη, με είχαν ενημερώσει για να του δώσω τη φανέλα μου. Τον είδα που μου χαμογέλασε και με ευχαρίστησε. Σκέφτηκα να τον αγκαλιάσω να τον βάλω στο γήπεδο, ήταν σε καλή κατάσταση και ήθελα να του δώσω κι άλλη χαρά. 

Πανηγυρίσαμε όλοι το γκολ που έβαλε μπροστά στην Θύρα 7, τον αποθέωσαν όλοι κι αυτό είναι το καλύτερο που έγινε σήμερα. Θα το θυμάται για όλη του τη ζωή και του εύχομαι ολόψυχα να βγει νικητής, γιατί είναι ένας γίγαντας, όλοι είμαστε πολύ μικροί μπροστά του. Δεν υπάρχει κάτι σημαντικότερο από το να βλέπεις αυτό το παιδί να χαμογελά. Έχω χάσει κι εγώ ανθρώπους από αυτή την ασθένεια και το να δώσω χαρά σε αυτό το παιδί ήταν πολύ σημαντικό για εμένα».

Ετικέτες