Πέθανε ο Τίτο Τζάκσον, αδερφός του Μάικλ και μέλος των θρυλικών Jackson 5 (Video)

Πέθανε ο Τίτο Τζάκσον, αδερφός του Μάικλ και μέλος των θρυλικών Jackson 5 (Video)

Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο Τίτο Τζάκσον, o μεγαλύτερος αδερφός του Μάικλ Τζάκσον, ιδρυτικό μέλος των Jackson 5 που ακολούθησε σόλο καριέρα στα μπλουζ και την R&B. Τον θάνατό του επιβεβαίωσε στο PEOPLE ο ανιψιός του Σίγκι Τζάκσον.

Ο θάνατος του Τζάκσον ανακοινώθηκε από τους τρεις γιους του, στο Instagram αργά το βράδυ της Κυριακής 15/9. «Είμαστε σοκαρισμένοι, θλιμμένοι και συντετριμμένοι», ανέφεραν. «Ο πατέρας μας ήταν ένας απίστευτος άνθρωπος που νοιαζόταν για όλους και την ευημερία τους», αναφέρουν στην ανάρτησή τους. Δεν δόθηκε καμία αιτία θανάτου.

Μέχρι τον θάνατό του, ο Τίτο έπαιζε με τα αδέρφια Τζάκι Τζάκσον και Μάρλον Τζάκσον ως οι «The Jacksons» και είχαν εμφανίσεις στη Σκωτία, την Καλιφόρνια και την Αγγλία το καλοκαίρι του 2024. Έπαιξαν στις 8 Σεπτεμβρίου στο Σάρεϊ της Αγγλίας και είχαν ορίσει εμφανίσεις για τις 25 Οκτωβρίου στο Ατλάντικ Σίτι, και το Νιου Τζέρσεϊ, και στις 1 Νοεμβρίου στο Σινσινάτι του Οχάιο.

Τα τέσσερα διαδοχικά νούμερο 1 singles του συγκροτήματος στο Billboard Hot 100 «I Want You Back», «ABC», «The Love You Save» και «I’ll Be There» αποτέλεσαν μέρος των θεμελίων αυτού που έγινε γνωστό ως Jacksonmania, καθώς τα αδέρφια τραγουδούσαν και χόρευαν, κερδίζοντας τις καρδιές των Αμερικανών και όχι μόνο.

Ο Τζάκσον εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame ως μέλος των Jackson 5 το 1997 και κέρδισε τρεις υποψηφιότητες για Grammy κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως μέλος του συγκροτήματος για την καλύτερη R&B ερμηνεία από ντουέτο ή συγκρότημα και την καλύτερη σύγχρονη φωνητική ερμηνεία από ντουέτο ή συγκρότημα. Το γκρουπ κυκλοφόρησε 16 στούντιο άλμπουμ, 10 ως Jackson 5 και έξι ως The Jacksons.

Πριν λίγες μέρες, ενώ ο Τίτο βρισκόταν στο Μόναχο της Γερμανίας με τους The Jacksons, τα αδέρφια «επισκέφτηκαν το όμορφο μνημείο αφιερωμένο στον αγαπημένο μας αδελφό, Μάικλ Τζάκσον», έγραψε ο Τίτο στο Facebook: «Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για αυτό το ξεχωριστό μέρος που τιμά όχι μόνο τη μνήμη του αλλά και την κοινή μας κληρονομιά. Σας ευχαριστούμε που κρατήσατε το πνεύμα του ζωντανό».

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΠΥΥ – Απάτη μαμούθ 3,5 εκατ. ευρώ: Φαρμακοποιοί και γιατροί στα κυκλώματα – Συνελήφθησαν 16 άτομα

Παραλήρημα Άδωνη: Ύβρεις κατά Πολάκη, φωνές στον Παππά που ήταν εκτός πάνελ (Videos)

Πάρτι διαφθοράς στο «Μεταξά»: Κόλαφος το πόρισμα για τον πρώην Διοικητή – Καλείται να επιστρέψει 500.000

Στοιχεία – φωτιά της Eurostat: Η Ελλάδα τρίτη χειρότερη στην ΕΕ σε υλική και κοινωνική στέρηση

Το Documento αποκαλύπτει πώς πλαστογραφούνται τα ποινικά μητρώα – Από 10.000 έως 30.000 ευρώ η τιμή

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει στον Πολάκη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter