Πέθανε ο αθλητικογράφος Παύλος Γερακάρης

Πέθανε ο αθλητικογράφος Παύλος Γερακάρης

Την απώλεια του Παύλου Γερακάρη θρηνεί η ελληνική δημοσιογραφία. Ο επίτιμος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) άφησε  την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης.

Ο δημοσιογράφος που πέθανε στην ηλικία των 75 ετών, βρισκόταν στο εξοχικό  του στο Βραχάτι Κορινθίας και περνούσε μεγάλο διάστημα κατά την περίοδο του καλοκαιριού, άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στη θάλασσα, όπου και εντοπίστηκε νεκρός.

Ο 75χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργεί το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.

Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοσιογράφος Δήμος Μπουλούκος.

Απόφοιτος της Παντείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό, ενώ εργάσθηκε σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα, αλλά και στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ, όπου υπήρξε προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος.

Διετέλεσε ακόμη τακτικό μέλος του Πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης.

Διαβάστε επίσης:

Σε «απομόνωση» ο Μητσοτάκης: Απόντες Καραμανλής – Σαμαράς από την ομιλία του στη ΔΕΘ

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά… αναίμακτες εκλογές η εσωκομματική αντιπολίτευση – Ανένδοτος ο Κασσελάκης

Καλύτερα η Κουμουνδούρου να ασχολείται με την ισοπέδωση της Υγείας από τον Άδωνη Γεωργιάδη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter