«Πες και εσύ Σωτήρη» τι είναι επιστημονικό και τι όχι…

«Πες και εσύ Σωτήρη» τι είναι επιστημονικό και τι όχι…

Ενοχλήθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας που του έκαναν την ερώτηση που είναι στα χείλη όλων των Ελλήνων. «Σε ποιον άνθρωπο δόθηκε η μελέτη;» (που δείχνει αυξημένο ποσοστό θνητότητας κατά 87% στις νοσηλείες εκτός ΜΕΘ) τον ρώτησε η δημοσιογράφος και πριν καν ολοκληρώσει αυτό που ήθελε να πει τη διέκοψε.
Της είπε ότι αυτή δεν είναι επιστημονική ερώτηση και προσπέρασε λέγοντας «επόμενη ερώτηση παρακαλώ».

*** Ναι, γιατί ο Τσιόδρας, όπως ξέρετε, μιλάει μόνο για επιστημονικά ζητήματα.
Όπως τότε που έλεγε ότι δεν γίνεται να επενδύσει η χώρα σε λεωφορεία.
Όλοι ξέρουν ότι για να πάρεις πτυχίο λοιμωξιολόγου πρέπει προηγουμένως να γνωρίζεις αν μια χώρα έχει το ταμειακό διαθέσιμο ώστε να αγοράσει λεωφορεία. Αν δεν ξέρεις, δεν παίρνεις πτυχίο. Απλά πράγματα.

*** Μέχρι ν’ απαντήσει ο «πες Σωτήρη» ποιος παρέλαβε τη μελέτη, θα πιστεύουμε ότι την πήρε ο Μητσοτάκης. Δίκαιο και επιστημονικό.

*** Εκλογές ζήτησε ο Τσίπρας και επίσημα πλέον. Επιτέλους, γιατί αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι το κάνει επίτηδες. Ο Μητσοτάκης, ο οποίος είχε ζητήσει σχεδόν 1.000 φορές μέσα σε 2 χρόνια, όπως είχε αποφανθεί το Πανεπιστήμιο του Όσλο, του απάντησε ότι θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Μάλλον γιατί πάνω απ’ όλα βάζει την πολιτική σταθερότητα της χώρας… Γελάστε ελεύθερα.

*** «Τι συζητάμε; Ότι αν είχαμε περισσότερα κρεβάτια ΜΕΘ (5.000 αντί 500…) θα είχαμε σώσει περισσότερες ζωές: Προφανώς!» είπε ο Άδωνις. Το αυτονόητο δηλαδή και το ακριβώς αντίθετο απ’ ό,τι είχε πει ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Τι είχε πει; Ότι αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε περισσότερους νεκρούς. Τι εννοείτε ότι δεν θυμάστε; Θυμάμαι εγώ. Θυμάμαι και το επικό βιντεάκι του Luben.

*** Πήραμε κι άλλα 113 περιπολικά με στόχο προφανώς κάθε αστυνομικός να έχει και το δικό του. Γιατί όλοι ξέρουμε ότι όταν πεθαίνει κόσμος από μια παγκόσμια πανδημία το πρώτο που πρέπει να κάνει μια χώρα είναι να εξοπλίσει με περιπολικά την αστυνομία της. Πώς αλλιώς θα κυνηγήσει την πανδημία. Μπράβο, όχι μπράβο.

*** Τώρα που θυμήθηκα την αστυνομία. Είδατε τι κατήγγειλε ο πρόεδρος των αστυνομικών Δυτικής Αττικής; Ότι κάνουν ψεύτικες περιπολίες. Γράφουν ότι βγαίνουν για περιπολία, αλλά δεν βγαίνουν ποτέ, γιατί αν βγουν θα πρέπει να κλειδώσουν το αστυνομικό τμήμα.
Και ο Θεοδωρικάκος κατά τα άλλα μας λέει ότι αυξήθηκαν οι περιπολίες. Έτσι τις αυξάνω και εγώ. Ρε είναι Θεοί οι τύποι. Ό,τι θέλουν κάνουν.

https://www.youtube.com/watch?v=0_dj1jRlrO0&ab_channel=TVmax

*** Πέταξαν τη σκούφια τους τα Πετσωμένα ΜΜΕ για το κρασί που ήπιε ο Μπόρις Τζόνσον με 3 συνεργάτες του στην αυλή της Ντάουνινγκ Στριτ εν μέσω lockdown. Τα ίδια Μέσα, βέβαια, δεν έγραψαν το παραμικρό ούτε για την ποδηλατάδα στην Πάρνηθα, ούτε για το κορονοτσιμπούσι στου Στεφανάδη το μπαλκόνι. Τα έγραψαν μόνο όταν ο ίδιος ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε σ’ αυτά μιλώντας για «ανεμελιά» και για «εικόνες που δεν θα επαναληφθούν», αντίστοιχα. Η δημοσιογραφία ανθεί στη χώρα μας. Ποια 70η θέση στον κόσμο; Με λίστα Πέτσα, χαρτάκια στην ΕΡΤ και διορισμένους δημοσιογράφους πάμε για κατοστάρα.

*** Και μιας κι ασχολήθηκα με τα αγαπημένα μου Μέσα, ο ΑΝΤ1 κάνει συνέδριο σήμερα για τα fake news και ποια λέτε έβαλαν να το παρουσιάσει; Τη Μαρία Σαράφογλου που θα μείνει στην ιστορία των media στη χώρα για ένα και μόνο πράγμα. Για τη δήλωσή της προς τον Κλέωνα Γρηγοριάδη «τι φταίμε εμεις αν όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με το ‘ΝΑΙ’». Δεν είναι αστείο;

*** Ένας 33χρονος έδειρε στη μέση του δρόμου, στην Έδεσσα, μια 17χρονη επειδή του είπε να χωρίσουν. Και επειδή ήταν και πολύ μάγκας που την έδειρε, μετά πήγε και κρύφτηκε σε μια καλύβα για να μην τον πιάσουν. Ούτε καν το θάρρος να πει «ναι, το έκανα» δεν είχε. Άντρας με Α κεφαλαίο. Σαν κι αυτούς που ακούμε συνεχώς το τελευταίο διάστημα.

*** Ένας άλλος μάγκας, στην Αλεξανδρούπολη αυτός, έδειρε τη σύζυγό του για άγνωστη αιτία. Αυτός επειδή ήταν πιο μάγκας από τον προηγούμενο φώναξε και τη μαμά του κα το αδερφό του να δείρουν μαζί την 18χρονη κοπέλα.

*** Στη Θεσσαλονίκη ένας άλλος παραλίγο να μαχαιρώσει στον λαιμό τη γυναίκα του και μάλλον θα το είχε κάνει μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους αν δεν μπούκαραν μέσα στο σπίτι, σπάζοντας την πόρτα, οι αστυνομικοί. Σε αυτούς μπράβο για την ταχύτητά τους και την απόφασή τους να μπουκάρουν. Να τα λέμε κι αυτά…

*** Ένας μπόγιας για όλους αυτούς, ρε παιδιά. Ένας μπόγιας.

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter