Περίπατος του ΠΑΟΚ στη Λαμία (0-3), έκλεισε και τον Βραζιλιάνο Τάισον

Περίπατος του ΠΑΟΚ στη Λαμία (0-3), έκλεισε και τον Βραζιλιάνο Τάισον

Ο ΠΑΟΚ πέρασε εύκολο βράδι στη Λαμία, όπου νίκησε 3-0 την τοπική ομάδα με 3-0 στην 17η αγωνιστική της Super League και παράλληλα συμφώνησε για 1,5 χρόνο με τον 34χρονο Βραζιλιάνο μέσο Τάισον (αναμενόταν αργά το βράδι στη Θεσσαλονίκη) που έμεινε ελεύθερος από την Ιντερνασιονάλ και ο οποίος είχε μια τεράστια καριέρα οκτώ χρόνια στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Μόλις στο 13΄ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ όταν ο Κωνσταντέλιας έκανε τη σέντρα, Ο Νάρει σούταρε, και ο Ολιβέιρα άλλαξε την πορεία της μπάλας για το 0-1. Ο «δικέφαλος» έλεγξε το παιχνίδι και στο 27’ έφτασε στο 0-2 όταν από γύρισμα του Νάρει και λάθος απόκρουση του Μπεχαράνο, ο Ντάντας με σουτ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ και έδιωξε το όποιο άγχος από την ομάδα του.

Η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει και στο 33’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπεχαράνο όμως ο ΠΑΟΚ σε κάθε του αντεπίθεση δημιουργούσε ευκαιρίες και άλλα γκολ με καλύτερη εκείνη του Ολιβέιρα στο 43’ το σουτ του οποίου βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού της Λαμίας…

Στο β’ μέρος ο «δικέφαλος» έριξε τον ρυθμό κι έδωσε χώρο στη Λαμία, έχοντας κατά νου τις αντεπιθέσεις ώστε να βρει ένα τρίτο γκολ. Και το βρήκε στο 59’ μετά από έξοχη ομαδική προσπάθεια πέντε παικτών με τελικό αποδέκτη τον Ζίφκοβιτς που πήρε τη μπάλα από τον Λύρατζη και μετά από δύο προσποιήσεις με σουτ έκανε το 0-3.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης «κιτρίνισε» τους Νούνιες, Ντε Βινσέντι.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης (37’ Σαράνοφ), Σιμόν (46’ Γκοράνοφ), Κορνέζος (65’ Αντέτζο), Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ρόμανιτς (65’ Τσιλούλης), Νούνιες, Ντε Βινσέντι (59’ Μαρτίνες), Βέργος.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ρ. Σοάρες, Αουγκούστο, Ντάντας (80’ Φ. Σοάρες), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (70’ Μπίσεσβαρ), Μουργκ (8’ Νάρει), Ολιβέιρα (70’ Τόμας).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter