Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο συνεργός της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Πειραιάς: Εμπλεκόμενος στη δολοφονία Λυγγερίδη ο συνεργός της 16χρονης που επιτέθηκε σε 19χρονη

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας 19χρονης από 16χρονη τα ξημερώματα της Δευτέρας, έξω από κλαμπ στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, η 16χρονη φέρεται να επιτέθηκε στην 19χρονη με το κίνητρο της ερωτικής αντιζηλίας καθώς θεώρησε πως η δεύτερη προσέγγισε τον 20χρονο σύντροφο της. Η ίδια συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ ο 20χρονος φίλος της ως συνεργός.

Δείτε επίσης: Πειραιάς: 16χρονη μαχαίρωσε και παράτησε 19χρονη έξω από κλαμπ – Συνελήφθη μαζί με τον 20χρονο συνεργό της

Σύμφωνα με τον Ant1, ο 20χρονος σύντροφος της 16χρονης, ο οποίος συνελήφθη ως συνεργός έχει απασχολήσει ξανά τις Αστυνομικές Αρχές.

Συγκεκριμένα, ο Φ.Ν. είναι χούλιγκαν και είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην εγκληματική οργάνωση των οργανωμένων οπαδών που, σύμφωνα με τις Αρχές, ευθύνονται για την δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στον Ρέντη.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας η 16χρονη επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και χτύπησε την 19χρονη έξω από το κλαμπ στον Πειραιά. Μαζί με την 16χρόνη ήταν και ένας 20χρονος, ο οποίος μετά την αιματηρή συμπλοκή μάζεψε το μαχαίρι και τράπηκε σε φυγή μαζί με την 16χρονη, αφήνοντας το θύμα σοβαρά τραυματισμένο στο δρόμο.

Όσο για την 19χρονη διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Δείτε επίσης:

Σε καθεστώς «ομηρίας» ο Μητσοτάκης – Πιέσεις «αποπασοκοποίησης» στον ανασχηματισμό γενικών γραμματέων

Δίκη για δολοφονία Καραιβάζ: «Τον σκότωσαν επειδή ήταν δημοσιογράφος» – Ο «μάρτυρας κλειδί» και οι αντιφάσεις

Πειραιάς: 16χρονη μαχαίρωσε και παράτησε 19χρονη έξω από κλαμπ – Συνελήφθη μαζί με τον 20χρονο συνεργό της

Το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο ενοχλήθηκε που όλη η Επίδαυρος φώναζε «Λευτεριά στην Παλαιστίνη» (Video)

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter