Πέδρο Μάρτινς: «Περνάμε μία δύσκολη φάση»

Πέδρο Μάρτινς: «Περνάμε μία δύσκολη φάση»

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στο Αγρίνιο και ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην δύσκολη φάση που περνάνε οι Πειραιώτες, ενώ δήλωσε πως στο επερχόμενο παιχνίδι με το ΠΑΣ θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Οι δηλώσεις αναλυτικά:

Τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι;

«Κάναμε ήττα στο πρώτο παιχνίδι αυτής της φάσης. Όλα όμως είναι ανοιχτά γιατί έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο δικό μας γήπεδο. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως όχι τόσα. Υπήρχαν παίκτες οι οποίοι έδειξαν κούραση, είναι όμως όλα ανοιχτά».

Τι κρατάει από τη σημερινή αναμέτρηση;

«Μόνο καλά πράγματα έχω δει από αυτά τα παιδιά, πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Σουρλής. Δεν έχω να καταλογίσω τίποτα στα παιδιά,
έκαναν πολύ καλή δουλειά και έδειξαν τι μπορούν να κάνουν στο μέλλον».

Θα συνεχίσετε με αυτά τα παιδιά στη συνέχεια;

«Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά, θεωρώ πως μπορούν να στηρίξουν την ομάδα σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε ένα πολύ
σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ την Κυριακή που θα είναι δύσκολο και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Το πρόγραμμα είναι πραγματικά βαρύ, έχουμε παιχνίδια κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη. Παρόλο που περνάμε μια δύσκολη φάση και τα αποτελέσματά μας δεν είναι καλά, συνεχίζω να πιστεύω και να έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου».

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Αναστασίου από την πλευρά του δήλωσε:

«Είναι όμορφα αυτά για την ομάδα αλλά για εμένα παραμένει απλά ένα παιχνίδι. Δείχνουμε ότι έχουμε συνέχεια στην απόδοσή μας μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Έχουμε ένα μικρό ρόστερ λόγω των προβλημάτων μας. Προσπαθούμε να κάνουμε rotation όσο
μπορούμε. Όσοι αγωνίστηκαν έπιασαν καλή απόδοση. Και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κάναμε καλές εμφανίσεις με τους μεγάλους αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κάτι. Όπως φαίνεται μάθαμε από τα λάθη μας».

Για τη ρεβάνς ο Αναστασίου, είπε: «Θεωρητικά είναι αρκετά δύσκολο το δεύτερο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μία ποιοτική ομάδα και στην έδρα του θα έχει άλλη εικόνα. Έχει το πλεονέκτημα. Μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες και ποιοι θα είναι διαθέσιμοι. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter