Πέδρο Μαρτίνς: «Με θετικό πνεύμα θα παίξουμε στο Λονδίνο»

Πέδρο Μαρτίνς: «Με θετικό πνεύμα θα παίξουμε στο Λονδίνο»

Για τον αγώνα ρεβάνς της ερχόμενη Πέμπτης (18/3, 19.55, Cosmote Sports) του Ολυμπιακού στο Λονδίνο με την Άρσεναλ στη φάση των «16» του Europa league μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για την επιστροφή ου Μπα και το πώς ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί στο ματς: «Ο Μπα θα είναι διαθέσιμος. Η νοοτροπία μας είναι η ίδια. Δεν αλλάζει. Έχουμε σοβαρό μειονέκτημα το ξέρουμε, όπως και ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Και να ανατραπούν τα πράγματα, καθώς υπάρχουν αρκετές ιστορίες στο παρελθόν που έχει ξανασυμβεί. Πολλές φορές ο χαμένος του πρώτου αγώνα ανατρέπει την κατάσταση. Θα έχουμε θετική διάθεση για την αναμέτρηση και με αυτό το πνεύμα θα πάμε στην Αγγλία»

Για το αν είναι το πιο δύσκολο ματς σε σύγκριση με παιχνίδια με άλλες μεγάλες ομάδες: «Εχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές δυσκολίες. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι σε φυσική κατάσταση, ψυχολογία. Είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα, όπως κάνουμε κάθε φορά. Με την ίδια νοοτροπία, παρόλο που η κατάσταση είναι σε βάρος μας από το πρώτο ματς. Σας θυμίζω την περσινή ιστορία που όλος ο κόσμος πίστευε ότι είχαμε αποκλειστεί με την ήττα στο πρώτο ματς. Εμείς όμως το πιστεύαμε και προσπαθήσαμε και το πετύχαμε. Σίγουρα φέτος είναι πιο δύσκολα αφού πρέπει να βάλουμε τρία γκολ, όμως όλα είναι πιθανά και φέτος. Κι εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αν είναι σημαντικό ακόμη κι αν δεν έρθει η πρόκριση να κατακτηθεί ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς υπάρχουν και τα προκριματικά του καλοκαιριού: «Ο Σεμέδο, ο Αβραάμ, ο Χασάν και ο Ματιέ δεν είναι σε κατάσταση να παίξουν, ο Βρουσάι θα έρθει μαζί μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση και αυτός είναι ο πρώτος στόχος μας. Θα προσπαθήσουμε για ένα γρήγορο γκολ και αν καταφέρουμε να περάσουμε θα είναι υπέροχο. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να τιμήσουμε και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού».

Για το τι πιστεύει ότι πάει «στραβά» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Έχουμε μιλήσει πολλές φορές γι΄αυτά, θα το ξανακάνουμε. Πρέπει να αλλάξουν πράγματα. Εμείς είμαστε εδώ για το ματς του Ολυμπιακού, θα αναφερθούμε άλλη φορά σε αυτά και όχι σήμερα. Σίγουρα μας ενδιαφέρει η γενική κατάταξη, είναι σημαντικό και για την ομάδα μας, αλλά τώρα κοιτάζουμε το ματς με την Άρσεναλ»

Ο Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε:

«Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας, εγώ πιστεύω, πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να βάλουμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος για το στόχο μας είτε στα 90 λεπτά είτε και στην παράταση. Πέρυσι ήμασταν τυχεροί και πανηγυρίσαμε, μακάρι να συμβεί αυτό και φέτος»

Για τον προσωπικό στόχο να ξεπεράσει τα περσινά γκολ του: «Προσπαθώ και προπονούμαι πολύ. Είναι σημαντικό να δουλεύεις στην προπόνηση, ειδικά για έναν επιθετικό στο σκοράρισμα. Θέλω να βοηθώ την ομάδα μου, πιστεύω το έχω κάνει και είμαι χαρούμενος. Δουλεύω πολύ και θέλω να συνεισφέρω στο σκοράρισμα προς όφελος της ομάδας μου».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού που δεν έχει ξεχάσει το γκολ στο περσινό ματς στο Λονδίνο: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ ούτε εγώ. Γιατί όχι να μην ξαναγίνει; Θα πρέπει να προσπαθούμε ως το τέλος για να μη φύγουμε από εκεί λυπημένοι, αλλά χαρούμενοι όπως πέρυσι»

Με Μπα η αποστολή

Ο Ουσεϊνού Μπα προπονήθηκε κανονικά σήμερα (17/3) και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός για το Λονδίνο είναι:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter