Πέδρο Μαρτίνς: «Η ομάδα θα βελτιωθεί κι άλλο στη συνέχεια»

Πέδρο Μαρτίνς: «Η ομάδα θα βελτιωθεί κι άλλο στη συνέχεια»

Απόλυτα ικανοποιημένος αλλά και όπως πάντα «προσγειωμένος» ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε:

«Ηταν το πιο δύσκολο ματς έως τώρα. Περιμέναμε ότι θα κερδίσουμε, αλλά δεν ξέραμε το εύρος της νίκης και πώς θα ερχόταν. Τα πράγματα φαίνονται πιο εύκολα απ’ ό,τι είναι. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Ο Περέιρα έχει μία δουλεμένη ομάδα. Αν οι ευκαιρίες της Φενέρ είχαν αξιοποιηθεί, θα ήταν τελείως διαφορετικό το σκορ. Αν δεν σκοράραμε εμείς, τότε το ματς θα ήταν διαφορετικό. Η Φενέρ μας πίεσε σε όλες τις γραμμές. Νομίζουμε όμως ότι ήταν μια δίκαιη νίκη για εμάς και μία όμορφη βραδιά για τον σύλλογο».

Για τις επιλογές της ενδεκάδας: «Με πολλή δουλειά και προσεκτική παρατήρηση του αντιπάλου βάλαμε αυτή την ενδεκάδα. Η Φενέρ έχει πολλούς επιθετικούς παίκτες και θα ασκούσε πίεση σε αυτό το γήπεδο. Θέλαμε τον Μπα για να τους περιορίσει και να μπορεί να αντισταθεί στην πιεστική επίθεση και σε αυτό το ζεστό γήπεδο. Είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο, ξέραμε ότι χρειάζεται ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Μπα εκεί. Μπορεί να ήταν παράξενη η χρησιμοποίησή του σε αυτή τη θέση, ενώ είχαμε άλλους δεξιούς μπακ. Είχε να κάνει όμως και με τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου».

Για τους Μασούρα και Τικίνιο: «Είναι ευχάριστο για τον προπονητή να έχει τόσους… πονοκεφάλους. Δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο παίκτες, είναι ο Ματιέ, ο Ελ Αραμπί. Είναι παίκτες που όλοι θα έχουν τις ευκαιρίες τους και θα χρησιμοποιηθούν. Είμαι χαρούμενος με το ρόστερ που έχουμε. Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Ο Τικίνιο τώρα είναι σε καλύτερη φάση, αλλά χαίρομαι ιδιαίτερα για τη βελτίωση που έχουμε ως ομάδα».

Ο κορυφαίος του αγώνα και σκόρερ των δύο από τα τρία γκολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας δήλωσε για τις σπουδαίες εμφανίσεις που κάνει πάντα σε παιχνίδια στην Πόλη: «Μας αρέσουν τα σιροπιαστά και χθες στο ξενοδοχείο είχαμε αρκετά (γέλια)!».

Για το ματς: «Είχαμε αμυντική προσήλωση σε όλο το 90λεπτο, με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο του β’ ημιχρόνου. Κάναμε όλοι εξαιρετική δουλειά και ξεδιπλώσαμε το πλάνο μας από την αρχή έως το τέλος».

Για τον Τικίνιο: «Είναι συγκυριακό το ότι είμαι μέσα στα γκολ στο ξεκίνημα των αγώνων και μαζί με τον Τικίνιο κιόλας. Μπήκε δυνατά ο Τικίνιο στη σεζόν. Το θέλει πολύ και αυτός, το θέλουμε κι εμείς. Θα μπορούσε στη θέση του να ήταν και ο Ελ Αραμπί όπως έκανε πάντα.

Για το που αφιερώνει το γκολ: «Στους συμπαίκτες μου που κατέθεσαν την ψυχή τους και είμαστε σε θέση οδηγού για τον στόχο που είχαμε θέσει εξ αρχής».

Aπό την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Β. Μαρινάκης δήλωσε: «Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτή τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το 2012 όταν είχαμε κερδίσει στο φάιναλ φορ στο μπάσκετ στην Πόλη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ευχαριστούμε τους παίκτες, τον προπονητή μας, το προπονητικό τιμ. Παίξαμε δυνατά, όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός και αυτή την επιτυχία θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Οι πανηγυρισμοί τελειώνουν σήμερα, την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο ματς με τον ΠΑΟ. Να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και ενωμένοι για να κερδίσουμε».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter