Πέδρο Μαρτίνς: «Αφιερωμένος ο τίτλος στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Συγκρατημένος όπως πάντα, αλλά πανευτυχής ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την λήξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον 46ο τίτλο πρωταθλητή στην ιστορία του, αφιέρωσε την επιτυχία αυτή  στον κόσμο των «ερυθρολεύκων» που δύο σεζόν τώρα δεν μπορεί να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες. Αναλυτικά:

Για το που αφιερώνει τον τίτλο: “Στον κόσμο μας που φέτος έλειπε και δεν ήταν καθόλου το ίδιο. Σε όλους τους επαγγελματίες του Ολυμπιακού. Είμαστε μια οικογένεια. Στον πρόεδρο μας και φυσικά σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Είμαι συγκινημένος για όσα έχουμε πετύχει”.

Για το αν είναι το δυσκολότερο πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας: “Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα. Το περσινό ήταν δύσκολο και φέτος ήταν ακόμα δυσκολότερο καθώς δεν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα με ξεκάθαρο τρόπο. Δείχνει την αξία μας, τη μεγάλη διαφορά μας και είμαστε ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος”.

Για το κίνητρο που είχε ο Ολυμπιακός: “Εχουμε  γενικότερα κίνητρο να δείχνουμε μια ωραία εικόνα. Το δείχνουμε με τη διαφορά αυτή. Δείχνει πως ο Ολυμπιακός φτάνει στον τίτλο με απόλυτη διαφάνεια”.

Για τη συμμετοχή του Χασάν στο ματς: “Δεν οφείλεται σε αυτό. Ξεκινήσαμε καλά το ματς με δύο κλασικές ευκαιρίες. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε το ματς. Έγινε η αναγκαστική αλλαγή και έτσι αλλάξαμε το παιχνίδι. Δεν νομίζω όμως ότι οφείλεται εκεί καθώς και πριν είχαμε ευκαιρίες”.

Συγχαρητήρια από Μπόλονι

Από την πλευρά του ο προπονητής των «πράσινων», Λάζλο Μπόλονι δήλωσε:

“Πιστεύω ότι για να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο θα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα σήμερα. Σε κάποιες στιγμές κάναμε λάθη αλλά βεβαίως θα πρέπει αυτά να τα δούμε”.

Για το τι δεν του άρεσε από το παιχνίδι: “Δεν θα ήθελα να μπω τώρα σε αναλύσεις και μάλιστα εν θερμώ. Έχει κερδίσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και το μόνο που θέλω να κάνω τώρα είναι να του δώσω συγχαρητήρια”.