Παύλος Γερουλάνος: Σε αφωνία λόγω χειρουργικής επέμβασης στις φωνητικές χορδές

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές υπεβλήθη ο βουλευτής Α΄Αθήνας ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Παύλος Γερουλάνος.

Ενημέρωσε ο ίδιος, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ότι θα χρειασθεί να είναι σε αφωνία για δέκα ημέρες, μέχρι ότου αναρρώσει, σημειώνοντας πάντως με χιούμορ ότι η σύζυγός του υποδέχτηκε με ανακούφιση ότι δεν θα μιλάει για κάποιο χρονικό διάστημα!

Ο Παύλος Γερουλάνος ακολουθώντας τις ιατρικές συμβουλές θα απέχει από προφορικές παρεμβάσεις, αλλά, όπως ο ίδιος τονίζει, ανυπομονεί να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά του και να βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ.

Τις πληροφορίες για την υγεία του έδωσε με ανάρτησή του το πρωί της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2024. Σε αυτή την ανάρτηση ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη ανακούφιση υποδέχθηκε η Λάρα (και όχι μόνο!) το γεγονός ότι για δέκα μέρες πρέπει να μείνω άφωνος… Ακολουθώντας συμβουλές γιατρού, έκανα σήμερα επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα χρειαστούν κάποιες μέρες αφωνίας, προκειμένου η αποθεραπεία να γίνει όπως πρέπει. Ανυπομονώ να αναλάβω πλήρως τα καθήκοντα μου για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το Κίνημα. Υπόσχομαι να επανέλθω δριμύτερος».

Όπως επεσήμανε στο documentonews.gr, κορυφαίο στέλεχος από το επιτελείο του Παύλου Γερουλάνου, η επέμβαση έγινε σήμερα το πρωί σε ιδιωτικό νοσοκομείο και αναμένεται ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχει λάβει εξιτήριο. Λόγω αυτής της εξέλιξης, ο Παύλος Γερουλάνος δεν θα μετέχει στην πρώτη συνεδρίαση του 9μελούς Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, η οποία έχει ορισθεί για τις 4 το μεσημέρι της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2024

Διαβάστε επίσης:

Λίντια Θορπ: «Δεν ψάχνω την επανεκλογή, αλλά δικαιοσύνη» – Τι απαντά η Αυστραλή γερουσιαστής που τα «έψαλε» στον Κάρολο

Φεύγουν από το Ιράκ και… αφήνουν κι εκεί συντρίμμια – Αποχωρούν οι Αμερικανοί το αργότερο το 2026 έχοντας προκαλέσει χάος

Η Χεζμπολάχ βομβάρδισε την ισραηλινή στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών – Στο Ισραήλ σήμερα ο Μπλίνκεν

ΗΠΑ: Μακελειό στο Σιάτλ με 5 νεκρούς – Κρατείται 15χρονος

Περού: Ποινή κάθειρξης 20 ετών στον πρώην πρόεδρο Αλεχάνδρο Τολέδο για το σκάνδαλο Οντεμπρέχτ