Paul Di’Anno: Πέθανε ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden

Paul Di’Anno: Πέθανε ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden

Πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden, Paul di Anno, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Ο Paul di Anno υπήρξε ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden και συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία των δύο πρώτων άλμπουμ του συγκροτήματος, Iron Maiden (1980) και Killers (1981), καθορίζοντας τον πρώιμο ήχο της μπάντας.

Η είδηση του θανάτου του γνωστοποιήθηκε από τη δισκογραφική εταιρεία του, Conquest Music, εκ μέρους της οικογένειάς του.

Στην ανακοίνωση, η εταιρεία ανέφερε: «Εκ μέρους της οικογένειάς του, η Conquest Music με λύπη επιβεβαιώνει τον θάνατο του Πολ Άντριους, γνωστού ως Πολ Ντι Άνο. Ο Πολ απεβίωσε στο σπίτι του στο Salisbury σε ηλικία 66 ετών».

Λόγω των σοβαρών προβλημάτων της υγείας του τα τελευταία χρόνια, ο Ντι Άνο είχε σχεδόν σταματήσει τις ζωντανές εμφανίσεις.

Αλλά αφού δημιούργησε το πρότζεκτ του «Paul Di’Anno’s Warhorse» το 2021, ανακοίνωσε την επιστροφή του στη σκηνή και την περιοδεία «The Beast Resurrection Tour» με «στόχο να σώσει τη ζωή του και να απομακρυνθεί από το αναπηρικό αμαξίδιο», όπως είχε αναφέρει.

Οταν ο Μπρους Ντίκινσον συναντήθηκε πρώτη φορά με τον Πολ Ντι Άνο

Ο νυν τραγουδιστής των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον και ο Πολ Ντι Άνο, συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τη συναυλία του πρώτου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Ντίκινσον βρισκόταν στο Ζάγκρεμπ για μια συναυλία με το σόλο συγκρότημα του στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση του νέου του άλμπουμ «The Mandrake Project».

Όπως αναφέρθηκε από τον μάνατζερ του Πολ Ντι Άνο, Στιέπαν Τζούρας, ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden συμπτωματικά συμμετείχε σε εκδήλωση για το ντεμπούτο άλμπουμ του νέου του συγκρότηματος, μετά την εμφάνιση του Ντίκινσον.

Διαβάστε επίσης

Με αγωγές κατά ΜΜΕ επιχειρεί να «σβήσει» την ιστορία ο Αριστείδης Φλώρος της Energa

Επίκαιρη Ερώτηση Σαλμά σε Θεοδωρικάκο για το λαθρεμπόριο καυσίμων: «Κλοπή με τουρκικές αντλίες – Τα είχα πει στον Μητσοτάκη»

ΣΥΡΙΖΑ: Επίκαιρη Επερώτηση στη Βουλή για την κατάρρευση του ΕΣΥ – «Ας έρθουν στη Βουλή να αναλάβουν τις ευθύνες τους», λέει ο Παππάς

Βίος και πολυτέλεια του σερ Πιτσιλή

Οι πρωταγωνιστές της απάτης-καρουζέλ και οι στενοί δεσμοί με την κυβέρνηση

Χανιά: Συναγερμός για κρούσμα νορβηγικής ψώρας σε σχολείο – Mεταδίδεται εύκολα, έχει έντονα συμπτώματα (Video)

Μεγαλώνει το χάσμα στη ΝΔ – «Να μη θεωρηθεί δεδομένη η ψήφος μου ούτε για ΠτΔ», λέει ο Βλάχος

Κλείνει ξανά το ΟΑΚΑ – Εργασίες το καλοκαίρι για τις στέγες Καλατράβα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter