Πατρίκ Κομνηνός: «H απόδοση στο παρκέ είναι το μοναδικό κριτήριο στο BCL»

Πατρίκ Κομνηνός: «H απόδοση στο παρκέ είναι το μοναδικό κριτήριο στο BCL»

Ο Πάτρικ Κομνηνός παραχώρησε συνέντευξη στο Eurohoops μιλώντας για την επανέναρξη κι ολοκλήρωση της σεζόν, τις νέες ομάδες που θα μπουν στο Basketball Champions League, τον Παναθηναϊκό και την εικόνα της που αλλάζει και σε οικονομικό επίπεδο.

Η επόμενη σεζόν του Basketball Champions League ουσιαστικά θα ξεκινήσει με ένα τέλος. To “Final Eight” που θα ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν θα γίνει τον Σεπτέμβρη και παράλληλα οι ομάδες της “μεσαίας τάξης” έχουν αποκτήσει ουσιαστικά οικονομικά κίνητρα για προτιμήσουν το BCL σε σχέση με το EuroCup.

Tα ερωτήματα είναι πολλά, κυρίως γιατί το BCL κατηγορείται ότι αφήνει σταδιακά πίσω του τις αρχικές δεσμεύσεις περί απόλυτης σύνδεσης με τα εθνική πρωταθλήματα και προχωρά σε πολυετείς συμφωνίες με συλλόγους. Ο Πατρίκ Κομνηνός, λοιπόν, εξηγεί στο Eurohoops ποιο είναι το σκεπτικό και οι κανόνες της διοργάνωσης, που συνεχίζουν να ακολουθούν τις βασικές αρχές της. Επιπλέον η οικονομική ασφάλεια που δίνει το BCL και που έχει άμεση σχέση με τα αποτελέσματα των εθνικών πρωταθλημάτων, δημιουργούν ένα περιβάλλον, το οποίο πια φαίνεται να μπορεί να αποτελέσει τη βάση για κάτι μεγαλύτερο στο μέλλον και να περιλαμβάνει και ομάδες όπως τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε περισσότερα στο Eurohoops.net

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter