Πάτρα: Τραγικός θάνατος για 47χρονη ναυτικό στο λιμάνι – Την παρέσυρε φορτηγό κατά την εκφόρτωση πλοίου

Πάτρα: Τραγικός θάνατος για 47χρονη ναυτικό στο λιμάνι – Την παρέσυρε φορτηγό κατά την εκφόρτωση πλοίου

Εργατικό δυστύχημα με θύμα μια 47χρονη ναυτικό, μέλος πληρώματος πλοίου που ερχόταν από Ιταλία, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο λιμάνι της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη επίκουρη ναυτικός, μέλος πληρώματος επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου, με σημαία Ιταλίας στο λιμάνι της Πάτρας, παρασύρθηκε από φορτηγό όχημα και τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης οχημάτων.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το πλοίο είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Πάτρας προερχόμενο από Ιταλία. Η 47χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε έπειτα από αδιαθεσία και ο 44χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το λιμεναρχείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με το tempo24.news το τραγικό συμβάν έγινε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε επίσης:

Δομημένο βιογραφικό

Καιρός: Φθινόπωρο μέχρι το τέλος του μήνα – Βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Χαλάνδρι: Με καλάσνικοφ εκτέλεσαν τον «θαμνάκια» – Πάνω από 30 κάλυκες στο σημείο

Διαρκής εμπαιγμός των νεφροπαθών – Καταγγέλλουν στο Documento την προκλητική κυβερνητική αδιαφορία

 

Ετικέτες

Documento Newsletter