Περισσότερα από 3,5 κιλά κάνναβης βρέθηκαν στην κατοχή ενός άνδρα, ο οποίος συνελήφθη στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα σε περιοχή της Κάτω Αχαΐας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αχαΐας, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν για την υπόθεση, εντόπισαν χθες το βράδυ στην Κάτω Αχαΐα τον κατηγορούμενο να επιβαίνει σε αυτοκίνητο και σε έλεγχο που έκαναν βρήκαν στην κατοχή του 520 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του κατηγορούμενου, αλλά και σε γειτονικό αγροτεμάχιο με πυκνή βλάστηση, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία κιλά και 632 γραμμάρια κάνναβης, 164,4 γραμμάρια κοκαΐνης, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, 520 ευρώ, 500 λέβα, 200 δηνάρια Σερβίας και 10 λίρες Αγγλίας.
Σημειώνεται ότι, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον χώρο απόκρυψης της μεγαλύτερης ποσότητας των ναρκωτικών στο αγροτεμάχιο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του κατηγορούμενου, το οποίο του παρείχε φυσική κάλυψη, λόγω της πυκνής και θαμνώδους βλάστησης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας.
Διαβάστε επίσης
Δεν γυρίζει πίσω… – Στο Documento που κυκλοφορεί – Μαζί το Docville
Μαρία Καρυστιανού στη Liberation: Έχουμε χάσει κάθε εμπιστοσύνη στο ελληνικό δικαστικό σύστημα
Οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι και το 2024 – Στη στέγαση το 35% του εισοδήματος
Καιρός: Αλλάζει και πάλι το σκηνικό – Πού θα βρέχει την Κυριακή