Πάτρα: Σε περιβάλλον κακοποίησης μεγάλωσε ο 15χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα του – Τώρα δέχεται υβριστικά μηνύματα

Πάτρα: Σε περιβάλλον κακοποίησης μεγάλωσε ο 15χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα του – Τώρα δέχεται υβριστικά μηνύματα

Σε νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις μέσω του δικηγόρου της κατά του πρώην συζύγου της προχώρησε η μητέρα του 15χρονου από την Πάτρα που ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα του επειδή του αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Κακοποιητικό το περιβάλλον του 15χρονου

Επί 20 χρόνια η μητέρα του 15χρονου ήταν θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα δήλωσε ο Άκης Βαβαρούτας, δικηγόρος της μητέρας, στον ΑΝΤ1 αναφέροντας, πώς το 2019 μητέρα και γιος είχαν κάνει μαζί μήνυση στον πατέρα. Τότε μάλιστα, βγήκε από το δικαστήριο το διαζύγιο και έγινε ιδιωτικό συμφωνητικό, με τον όρο κάτω από ακραία πίεση να μείνουν τα τρία παιδιά με τον πατέρα.

Είναι ενδεικτικό πως μόνο το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε δεχτεί τουλάχιστον 4 καταγγελίες από το 2012 επιβεβαιώνοντας το κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο μεγάλωνε ο ανήλικος όλα αυτά τα χρόνια.

«Το παιδί μου είναι ομοφυλόφιλο, κάντε το καλά», έλεγε ο πατέρας.

Το 2021 ο πατέρας πήγε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο ζητώντας από τους γιατρούς να κάνουν καλά το παιδί του… επειδή είναι ομοφυλόφιλο. Η αποκάλυψη αυτή από τον δικηγόρο της μητέρας αποδεικνύει την συνεχή αποξένωση και βία, που βιώνε το παιδί από την ηλικία των 11 ετών. «Από την ηλικία των 10-11 ετών υπήρχαν τα προβλήματα, απλά όταν το παιδί εξέφρασε τη σεξουαλική του ταυτότητα, η μητέρα το δέχθηκε, όμως ο πατέρας ποτέ», δήλωσε ο δικηγόρος στον ΑΝΤ1.

Σε αντιφάσεις ο πατέρας

Την ίδια στιγμή ο πατέρας του 15χρονου καταγγέλλει, πως το παιδί υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από άτομο του οικογενειακού περιβάλλοντος της μητέρας. «Είναι κάτι που είπε ο πατέρας, όμως εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι. Είναι κάτι που λέει ο πατέρας και για να αποποιηθεί τις ευθύνες», αναφέρει ο Άκης Βαβαρούτας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του για σκευωρία σε βάρος του. Όπως είπε το βράδυ του ξυλοδαρμού ο 15χρονος επέστρεψε στο σπίτι αργά και του έκανε μια παρατήρηση. Εκείνος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα και ήθελε να ξαναφύγει από το σπίτι. Τότε ο πατέρας του, τού είπε ότι δεν μπορεί να βγει πάλι γιατί είναι ανήλικος.

«Άρχισε να με βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς και με χτύπησε. Μπήκαν τα άλλα δύο παιδιά μου στη μέση και τσακώθηκαν μαζί του. Πάνω στον καβγά τον άρπαξα από την μπλούζα για να τον κρατήσω στο σπίτι. Τα παιδιά μου, μού είπαν να τον αφήσω κι εκείνος έφυγε και πήγε στην πλατεία», είπε ο πατέρας του 15χρονου.

Απέναντι οι συγγενείς του 15χρονου

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως το παιδί έχοντας ήδη το βάρος του πόνου, που ο ίδιος του ο πατέρας του δημιούργησε, πρέπει να αντιμετωπίσει και την οικογένεια του, η οποία έχει ταχθεί εναντίον του. Ο 15χρονος δέχεται υβριστικά μηνύματα από το οικογενειακό του περιβάλλον, ακόμη και από τα υπόλοιπα αδέρφια του.

«Μετά το περιστατικό, το παιδί τους έχει όλους απέναντι, του στέλνουν μηνύματα και του λένε πως αυτός φταίει. Ακόμα και τα αδέρφια του του στέλνουν μηνύματα και του λένε μας έχεις ρεζιλέψει», δήλωσε ο δικηγόρος της μητέρας.

Διαβάστε επίσης:

«SOS τροχαία εγκλήματα»: Η Ελλάδα στις χειρότερες χώρες της ΕΕ – 621 νεκροί στην άσφαλτο το 2023

Αμαλιάδα: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς

Μαφιόζικη εκτέλεση στο Ψυχικό: Ποιος ήταν ο τοπογράφος που έπεσε νεκρός – Η Μύκονος στο «μικροσκόπιο» των Αρχών (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter