Πασχαλινό τραπέζι: Ο #1 προορισμός για ποικιλία, ποιότητα και προσιτές τιμές

Πασχαλινό τραπέζι: Ο #1 προορισμός για ποικιλία, ποιότητα και προσιτές τιμές

Το Πασχαλινό τραπέζι είναι, αδιαμφισβήτητα, σύμβολο της αγάπης και της συντροφικότητας που όλοι αποζητούμε. Άλλωστε το φαγητό έχει την ικανότητα να μας συνδέει με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, ανεξαρτήτου εποχής. Όμως η ομορφιά της Άνοιξης κι η κατάνυξη του Πάσχα εντείνουν τόσο την ανυπομονησία όσο και την απόλαυση του πασχαλινού τραπεζιού. Πώς, όμως, μπορούμε να απολαύσουμε ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι με εξαιρετικά προσιτές τιμές, σε εκλεκτά κρεατικά, μυρωδάτα πασχαλινά τσουρέκια, παραδοσιακά γλυκίσματα αλλά και μοναδικά κρασιά και ποτά από την πιο ενημερωμένη κάβα;

Στα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για το καθημερινό και το πασχαλινό τραπέζι!

Πώς λοιπόν μπορούμε να κερδίσουμε από τις πασχαλινές μας αγορές στα ΑΒ;

Έντυπο Προσφορών ΑΒ: η σταθερή αξία! Kρεατικά, ψάρια και θαλασσινά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όλα τα νηστίσιμα προϊόντα αλλά και μια μεγάλη ποικιλία συνοδευτικών και ποτών τα βρίσκουμε σε δυνατές προσφορές στο πασχαλινό έντυπο προσφορών που ισχύει από 14/4 έως 23/4. Όλα όσα θα κάνουν δηλαδή τα νηστίσιμα γεύματα της Μ. Εβδομάδας αλλά και το τραπέζι του Πάσχα ξεχωριστό και προσιτό για το πορτοφόλι μας.

Πασχαλινές Top Hits προσφορές: οι προσφορές που μας ξεσηκώνουν! Μέσα από το έντυπο προσφορών ΑΒ, το site και το app της ΑΒ, ανακαλύπτουμε όλες τις Top Hits προσφορές που παίζουν δυνατά για όλα όσα χρειαζόμαστε για το καθημερινό και πασχαλινό τραπέζι.

 ΑΒ Plus: ο πιστός σύμμαχος και για έξτρα πασχαλινούς πόντους! Γενικά μιλώντας, με την κάρτα ΑΒ Plus κερδίζουμε σταθερά 1 πόντο AB Plus για κάθε €3 τελικής αξίας αγορών, τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα, το AB Eshop (ab.gr). Η AB Plus όμως, «βάζει» και τα πασχαλινά της και μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στην επόμενη 6ευρη επιταγή έκπτωσης με το νέο πασχαλινό φυλλάδιο πόντων και με τα 15 νέα κουπόνια AB Plus και το AB Plus & Play για περισσότερους από 400 πόντους, και φυσικά με τις «Έξυπνες Προσφορές μόνο για σένα» για αγαπημένα προϊόντα για τον καθένα μας, ξεχωριστά.

Και αν προτιμούμε να κάνουμε τα ψώνια μας online, η ΑΒ προσφέρει 200 πόντους με τη χρήση του κωδικού EASTEREGG. Ισχύει για αγορές άνω των 130€ από το AB Eshop και μόνο για την περίοδο 14-24/4.

Και αφού μάθαμε πώς μπορούμε να κερδίζουμε περισσότερο με τις πασχαλινές μας αγορές στα ΑΒ, δεν βλέπουμε την ώρα να τιμήσουμε ξανά το παραδοσιακό Πάσχα, με εκλεκτά κρεατικά και κάθε λογής παραδοσιακά εδέσματα που θα βρούμε στην ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η ποικιλία κρεατικών της ΑΒ, από φημισμένες περιοχές, θα είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής  στο εορταστικό τραπέζι. Και το πασχαλινό εδεσματολόγιο θα συμπληρωθεί με μια ποικιλία ξεχωριστών τυριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και τα καλύτερα κρασιά από ελληνικούς και ξένους αμπελώνες και όχι μόνο.

Και επειδή Πάσχα χωρίς το τσουρέκι του δεν γίνεται, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουμε τα  μυρωδάτα τσουρέκια ΑΒ με την ποιότητα της ΑΒ και την υπογραφή του αγαπημένου σεφ Άκη Πετρετζίκη. Και στην κλασική τους εκδοχή και με μαστίχα και με λαχταριστές γεμίσεις όπως πραλίνα φουντουκιού και καραμέλα dulce de leche.

Μια θέση στο καλάθι μας αλλά και στην αγκαλιά κάθε αγαπημένου μας παιδιού ας κρατήσουμε όμως και για τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ που για έκτη συνεχή χρονιά, αναδεικνύουν τη δύναμη της προσφοράς και της αγάπης. Φέτος, με κάθε αγορά πασχαλινού αβγού ενισχύουμε με 0,30€ το έργο της ΕΛΕΠΑΠ ενώ η ΑΒ θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί. Γιατί η αγάπη είναι το…πιο πολύτιμο δώρο!

Τα πάντα λοιπόν για το πασχαλινό τραπέζι βρίσκονται ήδη στην ΑΒ και μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε, με τη μεγάλη ποικιλία, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

Μπείτε στο https://www.ab.gr/el/eastershop ή σε ένα κατάστημα ΑΒ και… Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter