ΠΑΣΟΚ στο «κόκκινο»: Ο Δούκας καταγγέλλει «εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα» από συνεργάτες του Ανδρουλάκη

Με μια ανάρτηση σε έντονο ύφος, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας καταγγέλλει ότι δέχεται επιθέσεις με ακροδεξιά ρητορική από στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη  και ζητά από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να πάρει θέση, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, τον καθιστά «συνυπεύθυνο».

Ο Χάρης Δούκας κάνει λόγο  για «εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα» και πως το «δηλητήριο» αυτό «υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ».

Αναλυτικά η δήλωσή του Χάρη Δούκα:

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη μου επιτίθενται με τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς.

Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, γιατί απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα και κατέθεσα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις.

Η επίθεση τους έκτοτε μετατράπηκε σε μία ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα. Έφτασαν στο σημείο να αναπαράγουν αυτούσια τη λάσπη που τροφοδοτεί το Μαξίμου σε βάρος μου.

Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλει να πάρει θέση, αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος.

Όσο με αφορά εγώ θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές, όπως έπραξα μέχρι σήμερα».

Διαβάστε επίσης

Το Ισραήλ οδηγεί τη Μέση Ανατολή στο χάος: Απορρίπτει την πρόταση ΗΠΑ-Γαλλίας για κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο

Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της

Το έκτρωμα Φλωρίδη βλάπτει σοβαρά πολίτες και Δικαιοσύνη – Δικηγόροι και πρόεδροι δικηγορικών συλλόγων εξηγούν στο Documento τα προβλήματα

Καρυστιανού κατά Οικονόμου: Είστε γελασμένος, εάν πιστεύετε ότι θα κλείσουμε τα μάτια και σε αυτό το κρατικό έγκλημα

Ο Ερντογάν δεν πήγε στο δείπνο που παρέθεσε ο Μπάιντεν – Επέστρεψε στην Τουρκία