ΠΑΣΟΚ: Η Λιακουλη παραιτήθηκε απο γραμματέας της ΚΟ λογω διαφωνιών – Παραμένει μεχρι νεοτέρας

ΠΑΣΟΚ: Η Λιακουλη παραιτήθηκε απο γραμματέας της ΚΟ λογω διαφωνιών – Παραμένει μεχρι νεοτέρας

Ετοιμη οποιαδήποτε στιγμή για την αντικατάστασή της από τη θέση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (ΚΟ) του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ δηλώνει η βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία , λόγω διαφωνιών της με την ασκούμενη πολιτική, έθεσε στη διάθεση της ηγεσίας την παραίτησή της. Αυτό μετέφερε και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, όταν προ ημερών διατύπωσε την κριτική της επί πολιτικών ζητημάτων, θεμάτων κομματικής λειτουργίας αλλά και συμπεριφορών στη Χαριλάου Τρικούπη.

Εκφέροντας τις διαφωνίες της προς τον Νίκο Ανδρουλάκη, έθεσε παράλληλα στη διάθεσή του την παραίτηση – αντικατάστασή της από τη θέση της Γραμματέως της ΚΟ του κόμματος , στην οποία θα παραμείνει όσο χρειασθεί, στη βάση των κομματικών αποφάσεων.

Η βουλευτής Λάρισας, σε δημοσιογραφική ερώτηση (Τ/Σ Action24-3.7.2024) σχετικά με τις πληροφορίες για παραίτησή της από γραμματέας της ΚΟ , σημείωσε:

«Εχω θέσει υπ΄όψιν του προέδρου συγκεκριμένα θέματα. Την οπτική μου σε θέματα που θεωρώ ότι θα έπρεπε να συζητηθούν και δεν έχουν συζητηθεί και ζητήματα συμπεριφορών στην καθημερινότητα ή και σε μεγάλα ζητήματα. Καταλήγοντας και διευκολύνοντας τον πρόεδρο, διότι θα πρέπει να λαμβάνεις και το θάρρος όταν λες την άποψή σου πολιτικά, αυτό να το κοστολογείς. Κοστολόγησα, λοιπόν, την άποψή μου, και είπα ότι έθεσα στη διάθεση του προέδρου , σε κάθε στιγμή, την αντικατάστασή μου από τη θέση της γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την οποία θα υπηρετώ, -γιατί πρώτα είναι η παράταξή μου και το έργο που μού έχει αναθέσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα- μέχρι τη στιγμή που αυτό θα γίνει.

Νωρίτερα είχε παρατηρήσει σχετικά με τις διαρροές περί παραίτησής της είχε σημειώσει με έμφαση ότι «εγώ φίρμα με διαρροές στον Τύπο ή παράγοντας πρωτοσέλιδα προσωπικά, φωτογραφία-τίτλος, δεν το έχω κάνει ποτέ. Έχω αποφασίσει να υπηρετήσω την παράταξή μου, γι αυτό και τώρα, έχω μία μοναξιά, είναι αλήθεια, στη Βουλή, αλλά εκεί θα μείνω μέχρι να …».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, «για λόγους πολιτικής αρχής και ηθικής τάξης» αμέσως μετά την δήλωσή του ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου 2024.

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία: Η εισαγγελία άσκησε έφεση κατά της άρνησης του Ανώτατου Δικαστηρίου να αμνηστεύσει τον Κάρλες Πουτζντεμόν

Κύπρος: Οργή Χριστοφίδη για κουκούλωμα του σκανδάλου διαβατηρίων – «Καταγγέλλω τον Αναστασιάδη και μου απαντούν ότι δεν είναι υπό διερεύνηση!»

Ρωσία: Η Παγκόσμια Τράπεζα την αναβάθμισε σε χώρα υψηλού εισοδήματος

Η επόμενη ημέρα για τη Βρετανία μετά τους Τόρις και τους… Νέους Εργατικούς

Ποιος είναι ο Κιρ Στάρμερ: Ο δικηγόρος που σάρωσε στις εκλογές στη Βρετανία

Ιστορική εκλογή Κόρμπιν: Ισοπέδωσε Εργατικούς και Συντηρητικούς ως ανεξάρτητος υποψήφιος – Έσπασε η παράδοση από το 1937

Politico: Τι θα συμβεί εάν ενωθούν Λεπέν και Μελόνι;

Ρωσία: Στη Μόσχα ο Όρμπαν – Αντιδράσεις χωρίς τέλος από την ΕΕ για την επίσκεψη

Μετά τη νίκη των Εργατικών στη Βρετανία τι θα ψηφίσουν οι Γάλλοι; – Τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter