ΠΑΣΟΚ: Δέχτηκε ο Ανδρουλάκης το ντιμπέιτ με Δούκα πριν την Κυριακή

ΠΑΣΟΚ: Δέχτηκε ο Ανδρουλάκης το ντιμπέιτ με Δούκα πριν την Κυριακή
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Θετικός σε διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Χάρη Δούκα εμφανίστηκε Νίκος Ανδρουλάκης ενώ βρίσκονται στην τελική ευθεία για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη Κυριακή. Νωρίτερα τη Δευτέρα ο Χάρης Δούκας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΕΡΤ ζητώντας να οργανωθεί ένας «ζωντανός και παραγωγικός διάλογος».

«Η εκστρατεία διεξήχθη με πολιτικό πολιτισμό, με σοβαρότητα, με ήθος. Κερδισμένο είναι το ΠΑΣΟΚ. Ευχαριστώ όσους με τίμησαν για το αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο κομμάτι του ΠΑΣΟΚ μου πιστώνει ότι το κόμμα επέστρεψε», είπε ο κ. Ανδρούλακης μιλώντας στο MEGA.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ενισχυθεί επικοινωνιακά: «Πρέπει να βρούμε έναν καλύτερο επικοινωνιακό βηματισμό, γιατί έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα εξαιρετικό για θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Μεγάλα κοινωνικά θέματα που έχουν φορτώσει απίστευτο φορτίο στην πλάτη της ελληνικής κοινωνίας. Το κόστος ζωής είναι ένα μεγάλο ζήτημα για εμάς. Χρειαζόμαστε μία πιο ριζοσπαστική επικοινωνία πολιτικά».

Αντιπαραβάλλοντας το κόμμα του με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Ανδρουλάκης έριξε καρφιά για σοβαρότητα και ενότητα: «Αν επιβεβαιωθεί η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου θα δείτε ότι όλα θα πάρουν το σωστό δρόμο. Είναι θέμα ανάγκης. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι η πατρίδα μας χρειάζεται ένα χρήσιμο κόμμα που παράγει έργο. Όλοι οι υποψήφιοι μπορούμε να αποδείξουμε ότι μπορούμε να λειτουργούμε με ενότητα και σοβαρότητα. Όλα αυτά γίνονται για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη ΝΔ, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, να την αντικαταστήσουμε και να γίνουμε μία κυβέρνηση που θα προσφέρει σημαντικές αλλαγές».

Διαβάστε επίσης:

Το παρασκήνιο πίσω από το δείπνο Μητσοτάκη και Δένδια στα Χανιά – Ψάχνει συμμάχους μετά την κρίση με Καραμανλή, Σαμαρά

Προσπάθεια αποδόμησης Καραμανλή-Σαμαρά από το Μαξίμου – Το «όλoν της ΝΔ» και τα «ανιδιοτελή μέλη»

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Καστανίδης στηρίζει Δούκα για πρόεδρο στον β’ γύρο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter