ΠΑΣΟΚ: Αλληλοκατηγορίες Δούκα – Ανδρουλάκη μετά το ναυάγιο του debate ενόψει β΄ γύρου (Video)

ΠΑΣΟΚ: Αλληλοκατηγορίες Δούκα – Ανδρουλάκη μετά το ναυάγιο του debate ενόψει β΄ γύρου (Video)

Πόλωση επικρατεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των δύο «μονομάχων» στον απόηχο του ναυαγίου του debate λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών. Ενώ την Τετάρτη όλα συνέτειναν ότι έχει «κλειδώσει» και έμενε να βρεθεί μόνο η ημέρα διεξαγωγής του, τελικά το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη έκανε γνωστό ότι δεν βρίσκει πρόσφορες ημερομηνίες, αν και με τον Χάρη Δούκα είχαν συμφωνηθεί οι όροι.

Διαβάστε επίσης: Nαυάγιο το debate του ΠΑΣΟΚ: Ο Ανδρουλάκης… τορπιλίζει τη δεύτερη τηλεμαχία – «Καρφιά» από Δούκα

Η πλευρά του Χάρη Δούκα είχε εμφανιστεί να είναι διαθέσιμη και Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και περίμενε την απάντηση της πλευράς Ανδρουλάκη, η οποία είχε προτείνει Τετάρτη-Πέμπτη. Το μεσημέρι της Τετάρτης, από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη υπήρξε ενημέρωση ότι δεν κατέστη δυνατό να αλλάξει την ημέρα ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή και παράλληλα απορρίπτει και τις άλλες ημέρες (Πέμπτη ή Σάββατο)!

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του «ναυαγίου» του debate, ο Χάρης Δούκας τόνισε πως οι δικαιολογίες που εκφράστηκαν από από το επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές.Δο

Το πρωί της Πέμπτης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, υποστήριξε μιλώντας στο OPEN ότι δεν έχει αρνηθεί ποτέ τον διάλογο, καθώς συμμετείχε σε έξι debate, τονίζοντας πως «εάν ο κύριος Δούκας ήθελε να γίνει το debate δεν θα είχε προγραμματίσει δημοτικό συμβούλιο».

«Το παράδοξο είναι να θέλεις να κάνεις το debate, αλλά να έχεις προγραμματίσει δημοτικό συμβούλιο την κατ’ εξοχήν μέρα που γίνεται debate μεταξύ δύο εκλογικών διαδικασιών και μετά να έχεις την απαίτηση να αναβάλω εγώ την εκδήλωσή μου, την ομιλία μου στη Θεσσαλονίκη» είπε ο πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Αν ο κύριος Δούκας ήθελε να γίνει το debate δεν θα έιχε προγραμματίσει δημοτικό συμβούλιο» συνέχισε ο κ. Δούκας σχολιάζοντας πως, καθώς για τον κύριο Δούκα Δούκα ήταν «κλεισμένη» και η Πέμπτη και η Παρασκευή, μένει το Σάββατο: «Πουθενά δεν έχει γίνει debate Σάββατο, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες» κατέληξε.

«Πυρήνας του προβλήματος στο ΠΑΣΟΚ το γεγονός ότι δεν συζητάμε» είπε από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας, ο οποίος μίλησε λίγο ώρα ώρα αργότερα στον ΣΚΑΙ. «Το debate δεν θα γίνει, γιατί δεν ήθελε ο Ανδρουλάκης. Αυτό αποτελεί ένα παράδειγμα του φοβικού ΠΑΣΟΚ. Γιατί να μην γινόταν Τρίτη, Τετάρτη ή Πέμπτη; Αναφέρθηκε ότι παίζει η εθνική. Το παιχνίδι είναι αργά (21:45), ας κάναμε νωρίς το debate.Δεν μιλάμε, θέλουμε ανοιχτά συστήματα με διάλογο, να συγκρουόμαστε πολιτικά» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ίδιος.

«Όταν γίνεται μια δημόσια δέσμευση πρέπει να την τηρούμε. Γιατί δεν έγινε debate;  Θέλουμε στασιμότητα ή αλλαγή ηγεσίας;  Το αίτημα για αλλαγή είναι πανίσχυρο» είπε σε άλλο σημείο ο Χάρης Δούκας για να καταλήξει λέγοντας ότι «για να πεις ότι μπορείς να αλλάξεις κατεύθυνση στη χώρα, πρέπει να αλλάξεις και στον χώρο σου».

Διαβάστε επίσης

Κατέρρευσε ο νόμος για το πλαφόν στα σούπερ μάρκετ – Σιγή ιχθύος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη δικαστική απόφαση

Ο τυφώνας Μίλτον σφυροκοπά τη Φλόριντα: Xωρίς ρεύμα 2 εκατ. σπίτια και επιχειρήσεις – Αναφορές για νεκρούς (LIVE εικόνα)

Σοκ με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ – Συλλυπητήρια μηνύματα από συλλόγους και ποδοσφαιριστές σε Ελλάδα και Αγγλία

«Πόλεµος κατά της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»: Συγκλονίζει η µαρτυρία της ακτιβίστριας Κίρστεν Σάδερλαντ από τη Γάζα

Καιρός: Ανεβαίνει στους 32 βαθμούς ο υδράργυρος – Πού αναμένονται βροχές

Αγγλία – Ελλάδα: Δοκιμασία στο Γουέμπλεϊ σε βαρύ κλίμα – Με μαύρα περιβραχιόνια οι διεθνείς για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter