Πάρτο Ελίζα και κάν’ το κορνίζα!

Πάρτο Ελίζα και κάν’ το κορνίζα!

Πολιτικοί, δημοσιολόγοι και influencers (μερικές φορές αυτές οι τρεις ιδιότητες εντοπίζονται και στα ίδια πρόσωπα, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία), τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν επιδοθεί σε ένα από τα πιο παλιά και παραδοσιακά αγωνίσματα των Ολυμπιακών Αγώνων: το καπέλωμα των επιτυχιών των αθλητών.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο αγώνισμα και με μεγάλο ανταγωνισμό, όμως ευτυχώς οι πρωταθλητές πολιτικοί μας κάνουν συστηματικές προπονήσεις με άλλες αφορμές, με αποτέλεσμα να «κατεβαίνουν» απολύτως προετοιμασμένοι στους Ολυμπιακούς κάθε τέσσερα χρόνια.

Πάντως νομίζω πως τα πράγματα ξεκαθάρισαν και φάνηκε ότι η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ευρωβουλευτής της ΝΔ, κερδίζει επάξια το χρυσό μετάλλιο στο καπέλωμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η «γαλάζια» ευρωβουλευτής μπήκε στον αγώνα με ιδιαίτερα επιθετική τακτική, βάζοντας όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις διαφορετικές σφραγίδες πάνω σε μια επαγγελματική σύνθεση μιας φωτογραφίας ενός τύπου, νομίζω τον ελέγανε Μίλτο, ή κάπως έτσι.

Σφράγισε λοιπόν, τη φωτογραφία του αθλητή με το λογότυπο της Ευρωβουλής, το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας, το λογότυπο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και, τέλος, το λογότυπο της ίδιας της Ελίζας Βόζενμπεργκ.

Κάπως έτσι, η Ελίζα Βόζενμπεργκ κέρδισε το… «χρυσό» στο ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνισμα του «καπελώματος» των επιτυχιών των Ελλήνων αθλητών στους ολυμπιακούς αγώνες.

Δυνατή υποψηφιότητα θέτει η ίδια και για το δευτερεύον άθλημα της «ανασκευής». Οι φανατικοί θεατές του αγωνίσματος του καπελώματος άρχισαν να την αποθεώνουν όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να περάσει και στο αγώνισμα της ανασκευής.

Στο συγκεκριμένο αγώνισμα κατέβηκε με πιο safe τακτική, κάνοντας λόγο για «τεχνικό λάθος» και ζητώντας συγγνώμη από τον Μίλτο Τεντόγλου.

Δύο εξαιρετικές συμμετοχές λοιπόν από την ευρωβουλευτή της ΝΔ και από αυτή τη μικρή γωνιά του διαδικτύου της ευχόμαστε καλή επιτυχία και αν κερδίσει, να το κάνει κορνίζα όπως προτρέπει και το (σχεδόν σχετικό) τραγούδι.

Διαβάστε σχετικά

Σάλος μετά το… «χρυσό καπέλωμα» της Βόζεμπεργκ στο μετάλλιο του Τεντόγλου

«Συγγνώμη Μίλτο, τεχνικό λάθος», λέει η Βόζεμπεργκ για το χρυσό καπέλωμα στον Τεντόγλου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter