Πάρτι στο Twitter για Πλεύρη: «Κινδυνεύω να πάω φυλακή με ‘Τη μεγαλη των μπάτσων σχολη’;»

Πάρτι στο Twitter για Πλεύρη: «Κινδυνεύω να πάω φυλακή με ‘Τη μεγαλη των μπάτσων σχολη’;»
Φωτογραφία: Imdb

Κατάφερε πάλι ο Θάνος Πλεύρης να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με τις σκοταδιστικές… πρωτοβουλίες του.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και συνήγορος υπεράσπισης μελών της ΕΛ.ΑΣ επισήμανε  πως θα εισηγηθεί ο όρος «μπάτσος» να κινεί απευθείας αυτόφωρο ποινικό αδίκημα.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως με το άνοιγμα της Βουλής θα κινήσει διαδικασίες ώστε: «Η χρησιμοποίηση του όρου ‘μπάτσου’ έχει ξεφύγει και με το άνοιγμα της Βουλής θα αναλάβω μία πρωτοβουλία και με άλλους βουλευτές της ΝΔ και από άλλα κόμματα, εάν το επιθυμούν, ώστε πλέον ο όρος ¨μπάτσος¨ απευθείας να κινεί αυτόφωρο ποινικό αδίκημα, να μη χρειάζεται κανένας να κάνει μηνυτήρια αναφορά. Πρέπει πλέον οι αστυνομικοί που κάνουν τη δουλειά τους να προστατεύονται από κάθε κομπλεξικό, από κάθε τύπου του αναρχικού ή οποιουδήποτε χώρου και από οποιονδήποτε άλλον θέλει να βγάλει τα όποια συμπλέγματα έχει σε βάρος των αστυνομικών».

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτές του οι δηλώσεις προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις στο Twitter. Άλλοι τρόλαραν ενώ άλλοι δεν έκρυψαν τον θυμό τους.

Ξεχωριστή θέση έχουν οι αναφορές σε τίτλους ταινιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένας χρήστης που γράφει «ειδα “τη μεγαλη των μπατσων σχολη” θα κινδυνευω να παω φυλακή;»

Πάρτε μία ιδέα:

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Το μπαλάκι των ευθυνών στο υπουργείο Ανάπτυξης πετάει η δήμαρχος για την άδεια του λούνα παρκ (Audio)

«Πετάχτηκε από το κάθισμα με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι» – Συγκλονίζει ο αδερφός του 19χρονου που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ (Video)

Χαλκιδική: Κατέληξε ο 19χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε λούνα παρκ – Έδινε μάχη για τη ζωή του (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter