Πάρνηθα: Οι συλληφθέντες για την επίθεση στους εθελοντές υποστηρίζουν ότι υπήρξε αγοραπωλησία ναρκωτικών

Πάρνηθα: Οι συλληφθέντες για την επίθεση στους εθελοντές υποστηρίζουν ότι υπήρξε αγοραπωλησία ναρκωτικών

Εναν εξωφρενικό ισχυρισμό που διαψεύδουν κατηγορηματικά τα θύματα επικαλούνται οι δράστες της βίαιας επίθεσης κατά των εθελοντών στην Πάρνηθα.

Συγκεκριμένα οι πέντε συλληφθέντες που κατηγορούνται ακόμη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας είπαν στην Αστυνομία ότι το επεισόδιο προκλήθηκε εξαιτίας της αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες ανέφεραν ότι οι εθελοντές τους έδωσαν κατά την πρώτη επαφή τους τις ναρκωτικές ουσίες. Όταν διαπίστωσαν ότι οι ναρκωτικές ουσίες που αγόρασαν για 50 ευρώ, δεν ήταν αντίστοιχης ποιότητας, αποφάσισαν να επιστρέψουν και να τους ζητήσουν το λόγο.

Οτι οι εθελοντές βρίσκονταν στην Πάρνηθα για να καθαρίσουν την περιοχή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που ανέβαζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και οι ίδιοι μιλώντας σε ΜΜΕ το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Διαβάστε σχετικά: Πέντε συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρωμα σε εθελοντές που καθάριζαν την Πάρνηθα στις 25 Μαΐου

Όπως έχουν περιγράψει τα θύματα της επίθεσης, βοηθούσαν την δράση της οργάνωσης «Saving his Hood» μαζεύοντας σκουπίδια από την Δυτική Πάρνηθα. Η δράση επρόκειτο να συνεχίσει και την επόμενη ημέρα και έτσι κάποιοι αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο απέναντι από το σημείο Κρύα Πηγή Φυλής.

Περίπου στη 01:30, δυο αμάξια με 7-8 νεαρούς έφτασαν στο σημείο. Όταν οι νεαροί αντιλήφθηκαν τους κατασκηνωτές, τους πλησίασαν με φακούς και τους τραμπούκισαν λεκτικά. Όταν τους εξήγησαν ότι είναι εθελοντές που καθαρίζουν το βουνό, οι άγνωστοι έφυγαν. Μετά από 10 λεπτά όμως, επέστρεψαν και άρχισαν να τους χτυπούν

«Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε γιατί ήμασταν στο πάτωμα ξαπλωμένοι και έτσι ξεκίνησαν να μας χτυπάνε και να μαχαιρώνουν δίχως έλεος» είπε θύμα της επίθεσης. Εναν από τους εθελοντές, τον μαχαίρωσαν τρεις φορές στην πλάτη και μια ακόμα στον ώμο, ενώ από τα χτυπήματα, του έσπασαν και τη μύτη.

Διαβάστε επίσης:

Βέροια: Μία νεκρή και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην Εγνατία

Επιστολή διαμαρτυρίας αγροτών στον Τσιάρα για την αναποτελεσματικότητα του ΟΠΕΚΕΠΕ

Σοκ στην Ηλεία: Είχε πάει να βοηθήσει στην κατάσβεση ο 55χρονος που έχασε τη ζωή του (Photos – Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter