Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο που εμπλέκεται στα γεύματα της μαζικής δηλητηρίασης μαθητών

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την πυρκαγιά στο εργοστάσιο που εμπλέκεται στα γεύματα της μαζικής δηλητηρίασης μαθητών

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσαν τα δημοσιεύματα σχετικά με την πυρκαγιά στο εργοστάσιο που εμπλέκεται στα γεύματα της μαζικής δηλητηρίασης μαθητών.

Πρόκειται για το εργοστάσιο «Γιαννίτσης» στην ΒΙΠΕ Λαμίας το οποίο λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής τυλίχτηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το κτίριο, αλλά και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο.
Σήμερα Δευτέρα η Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη Διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας παραγγελία με την οποία ζητούσε να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

Διαβάστε αναλυτικά την παραγγελία:

«Παρακαλούμε να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, κατέστρεψε την Κυριακή 19-5-2024 ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας σε συνάρτηση με το γεγονός της εμπλοκής του συγκεκριμένου εργοστασίου με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, λόγω μαζικής τροφικής δηλητηρίασης. Και να μας ενημερώσετε σχετικά».

Διαβάστε σχετικά: Λαμία: Πυρκαγιά στο εργοστάσιο παραγωγής γευμάτων από τα οποία δηλητηριάστηκαν μαθητές

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter