«Παραπάνω θυσίες από τον λαό» προανήγγειλε ο Μητσοτάκης για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων

«Παραπάνω θυσίες από τον λαό» προανήγγειλε ο Μητσοτάκης για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων

Παραπάνω θυσίες από τον ελληνικό λαό δρομολογεί η κυβέρνηση σύμφωνα με όσα ανέφερε στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός.

«Προχωράμε με γρήγορες κινήσεις και σε συμπράξεις και με ιδιωτικοποιήσεις εκεί που χρειάζεται για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε συνολικά και την εγχώρια αμυντική μας βιομηχανία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συζήτηση για τις Συμφωνίες οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με Ιταλία και Αίγυπτο.

Και προχώρησε στη «δαπανηρή» προαναγγελία: «Και ναι, όπου χρειάζεται να κάνουμε τις στοχευμένες εκείνες επενδύσεις που δυστυχώς η γεωπολιτική μας θέση επιβάλει. Αν αυτό σημαίνει κάποιες μικρές παραπάνω θυσίες από τον ελληνικό λαό, να συμφωνήσουμε όλοι μαζί ότι αυτές τις θυσίες πρέπει να τις αναλάβουμε για να μπορέσουμε επιτέλους να θωρακίσουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας».

Εξήγησε δε ότι με τις «παραπάνω θυσίες» θα προσληφθεί προσωπικό και θα δοθεί η δυνατότητα ενίσχυσης των πολεμικών αεροσκαφών προκειμένου -όπως είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης- να δημιουργηθούν οι συνθήκες για ισχυρή αποτρεπτική δυνατότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter