Παραλήρημα Σκέρτσου για συνέντευξη Τσίπρα: «Αντιγράφει Μητσοτάκη» επειδή μίλησε σε youtuber

Παραλήρημα Σκέρτσου για συνέντευξη Τσίπρα: «Αντιγράφει Μητσοτάκη» επειδή μίλησε σε youtuber

Στη λογική της αντιπολίτευσης στον Τσίπρα, πιστός στη στάση του προκατόχου του κινείται και ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, που μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη youtuber Zoe Pre, όχι μόνο του επιτέθηκε για τα όσα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά έφτασε στο σημείο να τον κατηγορεί πως «αντιγράφει τον πρωθυπουργό» επειδή… τόλμησε να παραχωρήσει συνέντευξη σε κανάλι του Youtube.

Δείτε επίσης: Τσίπρας: «Να πάνε οι νέοι μαζικά στην κάλπη, δεν υπάρχει χαλαρή ψήφος» (Video)

Είτε ο Άκης Σκέρτσος «κοπιάρει» τον προκάτοχό του, Γιάννη Οικονόμου, είτε τις δηλώσεις του προηγούμενου κυβερνητικού εκπροσώπου έγραφε όλο το προηγούμενο διάστημα ο νέος. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη youtuber Zoe Pre, η αντίδραση του Α. Σκέρτσου είναι «μία από τα ίδια» με τις αντίστοιχες παραληρηματικές του Γ. Οικονόμου.

«Ο κ. Τσίπρας ανέβασε πάλι -αυτή τη φορά στο YouTube- το έργο “ο ΣΥΡΙΖΑ και το μονοπώλιο της κοινωνικής ευαισθησίας”» αναφέρει στη δήλωσή του ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος, που στη συνέχεια κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για όσα ο τελευταίος θέτει στο κυβερνητικό του πρόγραμμα.

«Μόνο που δεν εξήγησε γιατί πολιτικές που δεν είχαν σχέση με τις δεσμεύσεις των μνημονίων, όπως τα ζητήματα έμφυλης βίας, τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, το στεγαστικό, η διαφθορά στην αστυνομία ή ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας δεν τις εφάρμοσε. Γιατί επί των ημερών του δεν φρόντισε “να γίνουμε Ευρώπη σε αυτά τα απλά καθημερινά πράγματα”, όπως του αρέσει να λέει επιμένοντας να κοπιάρει το σύνθημα του Πρωθυπουργού;» αναρωτιέται ο Α. Σκέρτσος, επικαλούμενος το… ISO του Κυριάκου Μητσοτάκη στη φράση «να γίνουμε Ευρώπη», και συμπληρώνοντας ο ίδιος την απάντηση στο ερώτημά του, πως «Ίσως γιατί ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τις νέες και τους νέους που δεν θυμούνται την κυβερνητική του θητεία».

Ακολούθως δε επιδίδεται σε ένα ακόμα κρεσέντο παραπληροφόρησης, απολύτως ευθυγραμμισμένος με τα φανταστικά σενάρια που διασπείρει ο Κυρ. Μητσοτάκης. «Προς το παρόν οι πολίτες όλων των ηλικιών προσπαθούν να μην ζαλιστούν από τις καθημερινές αλλαγές στις επαμφοτερίζουσες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του σχετικά με τις κυβερνήσεις συνεργασίας: την μία μέρα είναι των ηττημένων και την άλλη των νικητών, με τον Βαρουφάκη και το σχέδιο “Δήμητρα” ή χωρίς τον Βαρουφάκη αλλά με την ανοχή του, με το ΠΑΣΟΚ ή απλώς με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ» συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πως «επιζητεί βουλιμικά» την επιστροφή στην εξουσία, την ώρα που ο πρωθυπουργός δίνει τα πάντα για να πετύχει την απίθανη αυτοδυναμία.

«Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι ο κ. Τσίπρας, επιζητώντας βουλιμικά την προσωπική επιστροφή του στην εξουσία, ονειρεύεται να κάνει πάση θυσία “κυβέρνηση συνεργασίας ή μειοψηφίας”, έτσι όπως πάει ακόμη και χωρίς το κόμμα του…» προσθέτει ένα ακόμα… ευφάνταστο σενάριο στο γαλάζιο αφήγημα, πριν καταλήξει σε ένα υστερόγραφο ισάξιο της αλαζονείας που διαπνέει τις δημόσιες παρεμβάσεις του Κυρ. Μητσοτάκη.

«ΥΓ. Κάτι τελευταίο. Διαπιστώνουμε ότι ο κ. Τσίπρας μπορεί να μην ακούει τους επικοινωνιολόγους, όπως είπε, αλλά εξακολουθεί να αντιγράφει τον πρωθυπουργό και στο YouTube. Μας χαροποιεί βεβαίως αλλά #ΚΡΙΜΑ για την έλλειψη φαντασίας» είναι το υστερόγραφο με το οποίο κλείνει την κυβερνητική αντίδραση ο Α. Σκέρτσος, δίνοντας την αίσθηση πως στο Μέγαρο Μαξίμου πιστεύουν πως εκτός των τηλεοπτικών καναλιών και του Τύπου της λίστας Πέτσα, θεωρούν «ιδιοκτησία» τους και το Youtube.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter