Παραλήρημα Άδωνη: Ύβρεις κατά Πολάκη, φωνές στον Παππά που ήταν εκτός πάνελ (Videos)

Παραλήρημα Άδωνη: Ύβρεις κατά Πολάκη, φωνές στον Παππά που ήταν εκτός πάνελ (Videos)

Σε ακόμα ένα χυδαίο παραλήρημα προχώρησε ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρουσιάσει μια πλασματική εικόνα του ΕΣΥ, την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές δίνουν αγώνα, με αποτέλεσμα να χάνει πολύ εύκολα την ψυχραιμία του.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο Action24, και βγήκε εκτός εαυτού όταν, στην προσπάθειά του υπερασπιστεί τα σχέδια της κυβέρνησης για τα δημόσια νοσοκομεία, είδε απέναντί του εκτός πάνελ τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά που περίμενε να δώσει στη συνέχεια συνέντευξη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, φώναζε προς τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «φασίστα» τον Παύλο Πολάκη για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η έκρηξη του υπουργού έκανε μάλιστα τους δύο παρουσιαστές να σηκωθούν όρθιοι προσπαθώντας να βάλουν τέλος στο παραλήρημα, ο οποίος χτυπιόταν και ούρλιαζε.

«Αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού»: Η απάντηση Παππά στο παραλήρημα Γεωργιάδη

«Είναι η φύση της ΝΔ. Το να βλέπει κανείς τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζήταγε να μην του κλέψει ο Τόμσεν τη δόξα για τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στον χώρο της υγείας, να μας κάνει και διαλέξεις για το τι σημαίνει φασισμός. Ο αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς» τόνισε από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς, όταν κάθισε με τη σειρά του στο πάνελ για τη δική του συνέντευξη.

«Αυτή είναι η ΝΔ, αυτός είναι ο αντιπρόεδρός της. Και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάρα πολύ συστηματικά ξεδιπλώνει μια στρατηγική ιστορικού αναθεωρητισμού για να χωράει και ο Αδ. Γεωργιάδης μέσα» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς δε για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Ν. Παππάς υπογράμμισε ότι η αντιπαράθεση ήταν πολιτική και με πολύ δίκαιο και σωστό τρόπο είχε εγερθεί το θέμα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Βεβαίως και οι αποφάσεις των δικαστηρίων κρίνονται. Γνωρίζει όλος ο κόσμος τι γινόταν στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Και από εκεί και πέρα δεν έχω να προσθέσω τίποτα» είπε.

Διαβάστε επίσης

«Ουάου»: Το σχόλιο του Ίλον Μάσκ για το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα

Πάρτι διαφθοράς στο «Μεταξά»: Κόλαφος το πόρισμα για τον πρώην Διοικητή – Καλείται να επιστρέψει 500.000

Πυρετός στο Μαξίμου για «γαλάζιες» διαρροές προς τα δεξιά – Περιοδείες με στόχο τη συσπείρωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει στον Πολάκη

Η κακοκαιρία Boris σαρώνει την Ευρώπη: Ξεχειλίζουν ποτάμια, πλημμύρες και νεκροί- Φουσκώνει κι ο Δούναβης (Photos)

«Ως εδώ»: Kλιμακώνουν οι αστυνομικοί μετά τα ψίχουλα Μητσοτάκη – Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΝΔ (Photos)

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter