Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – Ισχυρίζεται ότι δεν έστειλε απειλητικό μήνυμα (Video)

Παραδόθηκε ο Απόστολος Λύτρας – Ισχυρίζεται ότι δεν έστειλε απειλητικό μήνυμα (Video)

Στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης εμφανίστηκε ο Απόστολος Λύτρας, λίγη ώρα μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Ο Απόστολος Λύτρας το πρωί θα παρουσιαστεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στη συνέχεια θα προφυλακιστεί.

Ο ποινικολόγος πριν την είσοδό του στο τμήμα ισχυρίζεται για την παραβίαση των περιοριστικών όρων ότι « Ήταν μία πρωτοβουλία της κόρης μου επειδή έπρεπε να ταξιδέψει η αδερφή της στην Κύπρο και πήγαν μόνα τους έχοντας μία άριστη σχέση με την Σοφία την σύζυγό μου και δεν πίστεψαν ότι μπορεί να συμβεί κάτι. Υπήρχε ένα μήνυμα ότι θα περάσει η μεγάλη μου κόρη να πάρει κάποια πράγματα. Βλέπετε ότι ούτε ρούχα δεν έχω, είμαι χωρίς τα προσωπικά μου πράγματα, χωρίς ρούχα και χωρίς λεφτά. Η σύζυγος μου δεν απάντησε αλλά λόγω της άριστης σχέσης που είχαν δεν θεώρησαν ότι θα γίνει κάτι. Δεν υπήρξαν απειλές, δεν υπάρχει μήνυμα απειλητικό, δεν θα έβαζα να απειλήσουν ποτέ τη γυναίκα μου. Που είναι το δεδομένο ότι φταίω το ερώτημα. Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω!».

 

Οι δυο λόγοι που οδηγείται στις φυλακές

Στο αίτημά της η δικηγόρος έκανε λόγο για παραβίαση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον κατηγορούμενο σύζυγό της, επικαλούμενη μηνύματα που έλαβε από εκείνον αλλά και την επίσκεψη της πρώην συζύγου του και δυο ακόμη προσώπων στο σπίτι της στο Γέρακα.

Ακόμη το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε γιατί ο κατηγορούμενος δικηγόρος όχι μόνο παραβίασε τους περιοριστικούς όρους αλλά και γιατί θεωρήθηκε ύποπτος φυγής καθώς η αστυνομία ενημέρωσε ότι τον αναζητά και δεν τον βρίσκει στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Νωρίτερα, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.Οι ισχυρισμοί της Σοφία Πολυζωγοπούλου ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο έγιναν δεκτοί και με απόφαση της ανακρίτριας αντικαταστάθηκαν από προσωρινή κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στον κ. Λύτρα είναι: απομάκρυνση από την οικογενειακή κατοικία του και της μετοίκησης του, απαγόρευση προσέγγισης και συναναστροφής με την παθούσα σύζυγό του και συμμετοχή του σε συμβουλευτικό και θεραπευτικό πρόγραμμα. Ο όρος που φαίνεται να «έσπασε» σύμφωνα με την κα. Πολυζωγοπούλου είναι ο δεύτερος, δηλαδή της απαγόρευσης προσέγγισης και συναναστροφής.

27 Ιουνίου η δίκη της πρώην συζύγου

Αναβολή για τις 27 Ιουνίου έδωσε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στην δίκη της πρώην συζύγου του Αποστόλου Λύτρα που κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, μετά από μήνυση της Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με την μήνυση η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κατηγορείται για διατάραξη της οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, εξύβριση και απειλή με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο, καθώς το βράδυ της Τρίτης πήγε στο σπίτι που μένει η κυρία Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα με εκείνη να ενεργοποιεί το panic button.

 

Διαβάστε επίσης:

Μητέρα 12χρονης από τον Κολωνό: «Δεν θέλω να με εκπροσωπεί νομικά ο Απόστολος Λύτρας»

Υπόθεση Λύτρα: Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στην πρώην σύζυγο του

Υπόθεση Λύτρα: Αίτημα Σοφού να προφυλακιστεί – «Δεν έχει σταλεί απειλητικό μήνυμα», λέει ο δικηγόρος του (Video)

Απόστολος Λύτρας: Νέα μήνυση από τη σύζυγό του – Πληροφορίες ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα, αναζητείται για να συλληφθεί

Απόστολος Λύτρας: «Δεν επινόησα το αφήγημα ότι έπεσε από στις σκάλες, την εκδοχή αυτή επέλεξε η ίδια», ισχυρίζεται

Απόστολος Λύτρας: Νέα παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο – Ζητά επίσπευση της έρευνας

Υπόθεση Λύτρα: «Ούτε οι Ταλιμπάν δεν έχουν τέτοιο μένος για τις γυναίκες» – Τι έλεγε όταν υπερασπιζόταν θύματα βίας (Video)

 Όταν η ΔΑΠ καλούσε τον Απόστολο Λύτρα να μιλήσει για το ρατσιστικό έγκλημα και την έμφυλη βία

Απόστολος Λύτρας: «Ούρλιαζα και τον παρακαλούσα να σταματήσει» – Τι κατέθεσε η σύζυγος του ποινικολόγου (Video)

Ζήνα Κουτσελίνη για Απόστολο Λύτρα: «Ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή έχει καταστραφεί ολόκληρος» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter