Παπανικολάου: «Ο Α. Γεωργιάδης τις 5 ασθενείς να τις πάρει σπίτι του ή να τις στείλει στη βίλα Κασσελάκη, αφού μόνο με αυτά ασχολείται»

Παπανικολάου: «Ο Α. Γεωργιάδης τις 5 ασθενείς να τις πάρει σπίτι του ή να τις στείλει στη βίλα Κασσελάκη, αφού μόνο με αυτά ασχολείται»
EUROKINISSI

Πυρά για την άθλια κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τις ντροπιαστικές εικόνες από μεγάλα νοσοκομεία της χώρας που θυμίζουν τριτοκοσμικές καταστάσεις εξαπέλυσε κατά του Υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη ο Παναγιώτης Παπανικολάου, γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ,

Αυτή τη φορά στο προσκήνιο το νοσοκομείο «Γεννηματάς» στο οποίο σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο κ. Παπανικολάου πέντε ασθενείς έχουν ξεμείνει για 30 ώρες -ακόμα και μετά τη λήξη της γενικής εφημερίας- στο τμήμα επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ), καθώς δεν υπάρχει ούτε ράντζο.

Μάλιστα, ο κ. Παπανικολάου ασκώντας για άλλη μία φορά δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τον Υπουργό Υγείας για την διάλυση του ΕΣΥ, αναφέρει χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον τελευταίο: «παρακαλείται ο Άδωνις Γεωργιάδης τις 5 ασθενείς να τις πάρει σπίτι του ή να τις στείλει στη βίλα Κασσελάκη, αφού μόνο με αυτά ασχολείται».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Φόβοι για πολιτική φθορά – Επιστρέφει το «σύμφωνο σταθερότητας»

«Διακοπές» με τα μάτια στη ΔΕΘ και η ομηρία Μητσοτάκη από τη δεξιά πτέρυγα του κόμματος

Κεχαγιά: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει μάχες για την αποκάλυψη της αλήθειας στο σκάνδαλο των υποκλοπών και στο έγκλημα των Τεμπών (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter