Παπανικολάου: «Δεν μπορώ να πω ότι αγχώθηκα…»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, υποστήριξε πως δεν αγχώθηκα παρά το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στον ημιτελικό του Final Four. «Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην άμυνα, δεχτήκαμε 41π. Στο β’ μέρος δεχτήκαμε 21π. , καθώς βρήκαμε καθαρό μυαλό και όλα ήρθαν προς το μέρος μας», είπε αρχικά ο Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω ότι αγχώθηκα. Δεν παίζαμε καν κοντά σε αυτό που μπορούσαμε να παίξουμε. Με ανησυχούσε αν θα καταφέρουμε να το βγάλουμε στο παρκέ. Δείξαμε θέληση και κουράγιο. Θα σας δούμε την Κυριακή. Εύχομαι να πάρουμε την κούπα και το εύχομαι για όλα τα παιδιά».

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας και αποθέωσαν την ομάδα τους. «Από τα πιο συγκλονιστικά συναισθήματα. Στην τρίτη περίοδο δεν έχει ξαναγίνει στο παγκόσμιο μπάσκετ. Ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει. Ζούμε τη στιγμή. Και πάμε να το πάρουμε», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Έχει έρθει πάρα πολύς κόσμος από όλο τον πλανήτη. Με τόσο μεγάλος κόστος είναι συγκινητικό και μας γεμίζει ευθύνη».

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε «Μετρούσα χαμένες βολές και μετά τους πόντους. Κάθε καλάθι μέχρι το 27-2. Η άμυνα ήταν συγκλονιστική. Το δεκάλεπτο θα μείνει στην ιστορία για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες. Απίστευτο μπάσκετ. Για να το κάνεις υπό πίεση πρέπει να έχεις ψυχή, κόσμο, τρομερούς παίκτες και προπονητή».