ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν 2-2: Αργησε να ξυπνήσει αλλά πήρε τον πρώτου βαθμό (Videos)

ΠΑΟΚ – Βικτόρια Πλζεν 2-2: Αργησε να ξυπνήσει αλλά πήρε τον πρώτου βαθμό (Videos)

Τον πρώτο του βαθμό πήρε ο ΠΑΟΚ στην 3η αγωνιστική του Europa League καθώς με επική αντεπίθεση στο φινάλε ανέτρεψε το 0-2 της Βικτόρια Πλζεν των δέκα παικτών από το 70’ κι έφτασε στο 2-2. Την 4η αγωνιστική ο «δικέφαλος» θα δοκιμαστεί στην Αγγλία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7/11, 22.00).

Στην Τούμπα (που δεν γέμισε…) η Πλζεν αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του ματς. Αρχικά πέτυχε γκολ με τον Αντού μόλις στο 2’ αλλά το VAR έσωσε τους Θεσσαλονικείς καθώς οριακά ήταν οφσάιντ ο σκόρερ. Και στο 7’ ο Βίντρα βγήκε τετ α τετ με τον Κοτάρσκι αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Μετά το 10λεπτο ο «δικέφαλος» ισορρόπησε το ματς, κράτησε μπάλα αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ καθώς ο ρυθμός ήταν αρκετά αργός. Όμως στο 31’ από σέντρα του Καντού και πρώτη κεφαλιά του Αντού ο Χάβελ ξεμαρκάριστος στη γωνία της μικρής περιοχής με μονοκόμματο σουτ άνοιξε το σκορ. Κι αυτή η φάση ελέγχθηκε από το VAR αλλά αυτή τη φορά το γκολ μέτρησε (0-1). Σα να μην έφθανε αυτό, στο 39’ από λάθος του Τάισον, ο ταχύτατος Αντού έφυγε στην κόντρα, έκανε το σουτ, ο Κοτάρσκι έδιωξε άσχημα και ο Βίντρα σε κενό τέρμα έκανε το 0-2, «παγώνοντας» την Τούμπα.

Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ βγήκε πιο πιεστικός και προσπάθησε να βρει ένα γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε ξανά το ματς. Όμως απείλησε πρώτη φορά μόλις στο 65’ σε σουτ του Τάισον που έδιωξε ο Γεντλίσκα.

Στο 70’ ο Ντουέ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και ο ΠΑΟΚ βγήκε πολύ μπροστά και ο Τσάλοφ με προβολή λίγο έλειψε να μειώσει στο 77’. Στο 83’ πάντως ο Κοτάρσκι νίκησε στο τετ α τετ τον Ζίρκα που δεν μπόρεσε να κάνει το 0-3 και στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ από σέντρα του Ντεσπόντοφ, ο Τισουντάλι με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 στο 84’ και έβαλε ξανά τον «δικέφαλο» στο ματς. Στο 85’ σουτ του Καμαρά έδιωξε ο Τσέχος γκολκίπερ και στο 86΄το σουτ του Τισουντάλι έφυγε παράλληλα με την εστία. Η ασφυκτική υπεροχή των παικτών του Λουτσέσκου έφερε καρπούς στο 3ο από τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Μπάμπα από κεφαλιά πάσα του Καμαρά για το τελικό 2-2.

Ο Ελβετος Λιρς Σνάιντερ κιτρίνισε τους Ντουέ (δυο), Μάρκοβιτς, Αντού, Τισουντάλι, ςνώ απέβαλε και τον προπονητή των Τσέχων από τον πάγκο μετά τη μείωση του σκορ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (66’ Μπάμπα), Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Ότο (76’ Τσάλοφ), Μπακαγιόκο (59’ Σβαμπ), Καμαρά, Τάισον (66’ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Μπράντον (66’ Τισουντάλι).

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ: Γεντλίτσκα, Γεμέλκα, Μάρκοβιτς, Ντουέ, Κάλβαχ, Σόικα, Σουλτς, Καντού, Χάβελ, Βίντρα (60’ Ζίρκα), Άντου (73’ Χέιντε).

 

*Στα άλλα ματς της αγωνιστικής που ξεκίνησαν ίδια ώρα με αυτό του ΠΑΟΚ:

Μπράγκα – Μπόντο Γκλιμτ 1-2

Γαλατασαράι – Έλφσμποργκ 4-3

Άιντραχτ – Ρίγας 1-0

Ρόμα – Ντιναμό Κιέβου 1-0

Μίντιλαντ – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ 1-0

Κάραμπαχ – Άγιαξ 0-3

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-2

Φερεντσβάρος – Νις 1-0

Διαβάστε περισσότερα:  Σκάνδαλο Νovartis – Στίβεν Κον: Να σταματήσει ο εκφοβισμός των μαρτύρων (συνέντευξη)

Σκάνδαλο Novartis: Η ελληνική δικαιοσύνη έχει ήδη απορρίψει αντίστοιχο αίτημα Σαμαρά να αποκαλυφθούν οι προστατευόμενοι μάρτυρες

«Εξαφάνισε» τη μετωπική Μητσοτάκη – Σαμαρά ο Άδωνης: «Αυτές είναι δικές σας ερμηνείες» (Video)

Κακλαμάνης για πόλεμο Μητσοτάκη-Σαμαρά: Υπάρχουν «κακές διαπροσωπικές σχέσεις» – Να πάρει πρωτοβουλία για επικοινωνία ο πρωθυπουργός

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτός ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να ξεγλιστρήσει από τη χυδαιότητα και την πραγματικότητα

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter