ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς 4-0: Πρόκριση από τώρα στη League Stage του Europa League

ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς 4-0: Πρόκριση από τώρα στη League Stage του Europa League

Με νίκη 4-0 επί της Σάμροκ Ρόβερς στην πρώτη μάχη των πλέι οφ του Europa League ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στη League Stage του Europa League. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στην Ιρλανδία και ουσιαστικά θα έχει τυπικό χαρακτήρα.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τρίτη φορά στην ιστορία τους καθώς είχαν κληρωθεί στον ίδιο όμιλο του Europa League το 2011-12 όταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 στην Τούμπα και με 3-1 στην Ιρλανδία.

Ο “δικέφαλος” μπήκε ορμητικός στο ματς κι έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με τον Κωνσταντέλια στο 5′. Στο 8′ και στο 10′ ο Πιχλς έσωσε εντυπωσιακά σουτ του Τόμας και κεφαλιά του Κεντζιόρα, ενώ στο 20′ το πλασέ του Τόμας έφυγε άουτ. Πρώτη καλή φάση για τους Ιρλανδούς η κεφαλιά άουτ του Χορ στο 24′.

Στο 41′ ακυρώθηκε γκολ του Μπάμπα για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης, όμως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45’+5′), σε μια σέντρα του Ζίφκοβιτς ο Κλέρι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ (1-0).

Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με καταπληκτικό γκολ του Τάισον με σουτ από πλάγια θέση, που έκανε το 2-0. Στο 51′ ο βραζιλιάνος έχασε τρομερή ευκαιρία για το 3-0 και στο 52′ η Σάμροκ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη του Χόνοχαν.

Στο 67′ ήρθε η σειρά του Κωνσταντέλια με διαγώνιο σουτ να κάνει το 3-0 μέσα σε αποθέωση. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ντεσπόντοφ κέρδισε πέναλτι. Ζήτησε να το εκτελέσει ο Κουλιεράκης αλλά το χτύπησε τελικά ο Τσάλοφ (92′) και ο Ιρλανδός γκολκίπερ απέκρουσε. Ομως στο 90’+6′ ο Μπάμπα μετά από απόκρουση του Πιχλς διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ο Αλβανός διαιτητής Ενέα Γκιόρτζι “κιτρίνισε” τους Χόνοχαν (δύο φορές), Γκρέις.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο (79′ Μουργκ), Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Σβαμπ (79′ Καμαρά), Ζίβκοβιτς (79′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (79′ Σάστρε), Τάισον, Τόμας (64′ Τσάλοφ).

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ: Πιχλς, Γκρέις, Κλέρι, Χόρ, Κλαρκ (27′ Λόπες), Χόνοχαν, Ο’Νιλ, Γουατς (73′ Μπέιρν), Νούγκεντ (73′ Μακένεφ), Γκριν (73′ Μαντρόιου), Φαρούγκια (83′ Μπουρκ).

*Λιγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα οπαδοί του ΠΑΟΚ επιχείρησαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, παρενέβησαν τα ΜΑΤ και ξεκίνησαν μάχες, με τις αστυνομικές δυνάμεις να ρίχνουν χειροβομβίδες κρότου λάμψης για να απομακρύνουν τους ταραξίες. Τα επεισόδια σταμάτησαν λίγη ώρα αργότερα με την απομάκρυνση των χούλιγκαν…

Διαβάστε επίσης:

Γαύδος: Εικόνες-σοκ από πολίτες με γαστρεντερίτιδα που περιθάλπονται στο πάτωμα (Video)

ΕΟΔΥ: Οδηγίες για τη λοίμωξη Mpox, γνωστή και ως «ευλογιά των πιθήκων»

Τρεις παραβάσεις στο FIR Αθηνών από τουρκικά αεροσκά

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter