ΠΑΟΚ: Ραντεβού με την ιστορία για τον Δικέφαλο

Ο ΠΑΟΚ στις 22:00 θα αντιμετωπίσει την Βελγική Γάνδη στην ρεβάνς της φάσης των «16» του Conference League με σκοπό να υπερασπιστεί το πολύτιμο 1-0 της Τούμπας και να πάρει την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Δυναμικό παρών αναμένεται να δώσουν περίπου 1000 οπαδοί του ΠΑΟΚ που σε χρόνο ρεκόρ εξάντλησαν τα εισιτήρια που ήταν προς διάθεση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πηγαίνει στο Βέλγιο με πολλές απουσίες με βασικές αυτές των τιμωρημένων Κούρτιτς (σκόρερ του πρώτου αγώνα)και Ζίβκοβιτς, του Ομάρ Ελ Καντουρί που ταλαιπωρείται από ίωση αλλά και του τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη που υπέστη ολική ρήξη χιαστού.

Ο Λουτσέσκου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που έδωσε σε ερώτηση για τι απουσίες δήλωσε πως έχει πίστη στο κάθε παίκτη ξεχωριστά και ότι το κλίμα της ομάδας είναι πολύ καλό «Γιατί ξεκινάμε με αρνητική σκέψη; Να είμαστε χαρούμενοι που υπάρχουν διαθέσιμοι παίκτες και που το κλίμα της ομάδας είναι καλό»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Ζ.Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Κουλιεράκης, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας.

Η αποστολή των Βέλγων: Μπολάτ, Ρουφ, Γιόχμανς, Οκούμου, Οπερί, Ενγκαντέ, Σισέ, Τορουναρίνγκα, Όλσεν, Φορτούνα, Γκοντό, Οβούσου, Οτζίτζα-Οφόε, Μπεζούς, Ντε Σαρτ, Κάστρο-Μόντες, Χιούλσαγκερ, Σαμουάσε, Κουμς, Λέμανγιτς, Ντεπουάτρ, Τισουντάλι.