ΠΑΟΚ: Πρώτα Μπενφίκα και στα πλέι οφ με Κράσνονταρ!

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε σήμερα με την Μπενφίκα στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, όμως δεν θα χρειαστεί να περιμένει την αυριανή (1/9) κλήρωση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης για να μάθει τον αντίπαλο του στην περίπτωση που προκριθεί σε βάρος των Πορτογάλων. Κι αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, αντίπαλος του θα είναι στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ η Κράσνονταρ του Μάρκους Μπεργκ.

Σύμφωνα με τους κλειδάριθμους που έχει βάλει η UEFA για να μη βρεθούν αντίπαλοι ομάδες από τη Ρωσία και την Ουκρανία, δημιουργεί ντόμινο που φέρνει την Κράσνονταρ αντίπαλο της ελληνικής ομάδας και τον νικητή του ζευγαριού Ντιναμό Κιέβου – Άλκμααρ να παίζει με τον νικητή του ζευγαριού Γάνδη -Ραπίντ Βιέννης. Έτσι το μόνο ενδιαφέρον στην αυριανή κλήρωση του «δικεφάλου» έχει να κάνει με το αν είναι γηπεδούχος στο πρώτο ματς των πλέι οφ ή αν θα έχει τη ρεβάνς στη Τούμπα…

Να σημειωθεί ότι πέρσι η Κράσνονταρ απέκλεισε στον γ’ προκριματικό την Πόρτο μέσα στην Πορτογαλία αλλά στα πλέι οφ βρήκε απέναντι της τον Ολυμπιακό, ο οποίος τη συνέτριψε στο Νέο Φάληρο με 4-0 και τη νίκησε με ανατροπή και στη Ρωσία με 2-1 και πήρε το εισιτήριο στους ομίλους του Champions League.