ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-0: «Καθάρισε» στο β’ ημίχρονο

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-0: «Καθάρισε» στο β’ ημίχρονο

Σε πολύ χαλαρό τέμπο ο ΠΑΟΚ έκανε το δύο στα δύο στη 2η αγωνιστική της Super League νικώντας σχετικά εύκολα 2-0 τον Παναιτωλικό.
Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος αλλά μετά το 20′ ήταν υποτονικός στο παιχνίδι του, κάτι που λίγο έλειψε να εκμεταλλευτεί ο Παναιτωλικός, ο οποίος έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο τρίλεπτο 30′-32′, αρχικά με τον Κοτάρσκι να σώζει με διπλή προσπάθια το σουτ του Μπουζούκη και λίγο μετά απο ατομική προσπάθεια και σουτ του Ντίας η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε μεγαλύτερη ένταση και στο 51′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σάστρε από ωραία προσπάθεια του Καμαρά και σέντρα του Ντεσπόντοφ στον σκόρερ.Δυη συνέχεια ο Τσάβες έσωσε δυο φορές σε σουτ του Ντεσπόντοφ αλλά στο 79′ από κάθετη του Ζίφκοβιτς ο Τισουντάλι από πλάγια με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Ο Βεργέτης “κιτρίνισε” τους Ντίας, Μιχαηλίδη, Τσάβες, Καμαρά, Παντελάκη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Σβαμπ, Καμαρά (71′ Οζντόεφ), Μουργκ (71′ Ζίφκοβιτς), Ντεσπόντοφ (71′ Τισουντάλι), Κωνσταντέλιας (85′ Σορετίρε), Τσάλοφ (71′ Τάισον).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν (62′ Κοντούρης), Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (74′ Λουίς), Μπουζούκης (62′ Μάιντεβατς), Μπελεβώνης (62′ Λαχούντ), Ντίας (78′ Νικολάου), Λομόνακο.

Δείτε επίσης:

Ορατότης μηδέν

Αδιανόητη κτηνωδία στην Σαντορίνη: Έδεσαν άλογο και το άφησαν να πεθάνει από δίψα

Επτά χρόνια φαγούρα στη Δικαιοσύνη για το «Αγία Ζώνη ΙΙ» – Ξεκινάει με πολυετή καθυστέρηση η δίκη για το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου

Η παλίρροια του «Βασιλιά-Φάντασμα» εμφανίστηκε στον ποταμό Qiantang στην Κίνα – Εντυπωσιακές εικόνες (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Η βόμβα Πολάκη, η πρόκληση Κασσελάκη για μομφή και η πρώτη αντίδραση των 87 μέσω του documentonews.gr

«Κλεμμένα από τη Βουλγαρία τα μηχανήματα»: Νέες καταγγελίες για το λούνα παρκ του θανάτου (Video)

Έλενα Ακρίτα: «Εγκληματίες, πόσες φορές πήγαμε τα παιδιά μας στο λούνα παρκ…»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter