ΠΑΟΚ: «Πάμε να γράψουμε ιστορία»

ΠΑΟΚ: «Πάμε να γράψουμε ιστορία»

Ο ΠΑΟΚ δίνει σήμερα ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στην Ευρωπαϊκή του ιστορία.

Ο Δικέφαλος υποδέχεται στην Τούμπα την Βελγική Γάνδη απόψε στις 19:45 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των 16 του Conference League, και θα κάνει την προσπάθεια του να βρεθεί σε προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά το 1974 και το κύπελλο κυπελλούχων.

Το σύνθημα έδωσε πρώτος στην συνέντευξη τύπου ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια, «εμείς γράψαμε ιστορία και θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε» τονίζοντας πως άπαντες θέλουν να συνεχίσουν όσο πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος του Βορρά θα έχει στο πλευρό του τους οπαδούς του που όπως δήλωσε και ο Βιεϊρίνια,η ομάδα θα βοηθηθεί από την παρουσία τους: «Περιμένω μια… Τούμπα ζεστή για να μας ζεστάνει. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να δώσει μια γεμάτη Τούμπα και πόσο μπορεί να μας βοηθήσει ειδικά σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να βάλει σε κλίμα αγώνα τους φιλάθλους του επισημαίνοντας ωστόσο του κινδύνους  που ελλοχεύει το παιχνίδι, λόγω της «καμπάνας» που δέχθηκε χθες από την UEFA, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς με τη Μίντιλαντ, που σε περίπτωση υποτροπής κινδυνεύει η έδρα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά έρχεται στην Τούμπα, απέναντι στη Γάνδη για να βάλει η ομάδα μας τα θεμέλια για την πρόκριση στους 8 του UEFA Europa Conference League 2021-22.

Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται δίπλα του για να γράψει μία ακόμα χρυσή σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του.

Προστατεύουμε την Τούμπα και δεν ρισκάρουμε την παρουσία μας στις επόμενες ιστορικές βραδιές που ονειρευόμαστε να ακολουθήσουν.

Απαγορεύεται η ρίψη βεγγαλικών, το άναμμα πυρσών και καπνογόνων. Σε καμία περίπτωση δεν επιστρατεύουμε κάτι πέρα από τη φωνή και το πάθος μας, μένοντας πριν, κατά τη διάρκεια και στη λήξη του ματς στις θέσεις μας!

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 για το κοινό. Συνιστούμε την άφιξη στο γήπεδο όσο το δυνατόν νωρίτερα για την αποφυγή συνωστισμού, έχοντας μαζί σας το εισιτήριό σας αλλά και την ταυτότητά σας ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από τον κορονοϊό Covid-19 σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Τα εισιτήρια πωλούνται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ μέσω διαδικτύου. Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά ΜΟΝΟ για παραλαβή on line εισιτηρίων και δεν θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς νέων εισιτηρίων από εκεί.»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Λύρατζη, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ .

Το μοναδικό ιατρικό πρόβλημα είναι αυτό του Νέλσον Ολιβέιρα που συνεχίζει την αποκατάστασή του ενώ ο Σάστρε δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter