ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1-2: Τον δάγκωσε δυο φορές με πρωταγωνιστή Σαλσίδο

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 1-2: Τον δάγκωσε δυο φορές με πρωταγωνιστή Σαλσίδο

Ο ΟΦΗ βρήκε τον ΠΑΟΚ κουρασμένο απο την Ευρώπη και τον έριξε στο καναβάτσο με ανατροπή μάλιστα, 1-2 μέσα στη Τούμπα και δεν τον άφησε να βρεθεί στη κορυφή της βαθμολογίας στην 9η αγωνιστική της Super League.

Με τον Ράσβαν Λουτσέσκου στην εξέδρα λόγω τιμωρίας και τον βοηθό του Ρουμάνου τεχνικού, τον Πάολο Καστορίνα στον πάγκο, ο “δικέφαλος” ξεκίνησε με 7 αλλαγές στην 11αδα του σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν το ματς με την Βικτόρια Πλζεν για το Europa League.

Το ματς ήταν ανοιχτό με τον ΠΑΟΚ να έχει την υπεροχή και τον ΟΦΗ επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις (συνολικά είχαμε 21 τελικές στο πρώτο 45λεπτο). Στο 21′ ο Κωνσταντέλιας είχε σουτ στο δοκάρι αλλά στο 35′ ο Ντεσπόντοφ με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Στο επόμενο λεπτό ο Γιουνγκ σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Γκόμες πριν τη γραμμή έσωσε την ισοφάριση. Στην αντεπίθεση ο Κωνσταντέλιας δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0. Ιδια τύχη είχε και το σουτ από πλεονεκτική θέση ο Γκόμες.

Στο β μέρος ο ΠΑΟΚ για να καθαρίσει γρήγορα το ματς. Πέτυχε γκολ με τον Τισουντάλι (50′) που ακυρώθηκε μετά από έλεγχο του VAR για οφσάιντ του σκόρερ κι έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τους Μουργκ, Ντεσπόντοφ.

Στο 72′ ο Γιουνγκ έχασε ευκαιρία για το 1-1 και ο “δικέφαλος” έχασε διπλή ευκαιρία με τους Μουργκ και Οζντόεφ. Και στο 77′ ο νεοεισελθών Σαλσίδο στη πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε τη σέντρα και ο Φούντας με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Ομως ο ΟΦΗ προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο σοκ στον γηπεδούχο με πρωταγωνιστή τον Σαλσίδο, καθώς στο 79′ εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Κοτάρσκι και από κοντά ανέτρεψε το σκορ (1-2), μόλις πέντε λεπτά από την είσοδο του στο παιχνίδι!

Στο 90’+2′ κεφαλιά του Λόβρεν μπλόκαρε ο Χριστογεώργος και το 1-2 έμεινε ως το τέλος.

Ο Τσακαλίδης κιτρίνισε τους Μαρινάκη, Μπαΐνοβιτς, Κωνσταντέλια, Γκόμες, Οτο, Λαμπρόπουλο, Καμαρά, Μπάκιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Λόβρεν, Κόλι, Γκόμες, Σβαμπ (76′ Καμαρά), Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοβ (76′ Ζιφκοβιτς), Κωνσταντέλιας (67′ Τάισον), Τισουντάλι (67′ Τόμας).

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης (63′ Γκονζάλες), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Μπαΐνοβιτς (63′ Μπάκιτς) , Σενγκέλια, Φούντας (87′ Νέιρα), Αποστολάκης (63′ Ριέρα), Γιουνγκ (74′ Σαλσίδο).

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο Novartis και άρση προστασίας μαρτύρων: Μην τολμήσει κανείς να (ξανα) καταγγείλει διαφθορά

Σκάνδαλο στην Καθολική Εκκλησία: «Ιερές» business, απάτες και εκβιασμοί – Οι σκιές και το ποινικό παρελθόν του επιχειρηματία

Γάζα: «Παράθυρο» για έμμεσες διαπραγματεύσεις μέσω Κατάρ – «Ναι» σε ανακωχή υπό όρους από τη Χαμάς

Λίβανος: Νεκροί τρεις δημοσιογράφοι από ισραηλινούς βομβαρδισμούς – Σφυροκόπημα στα προάστια της Βηρυτού (Video)

Ένα Predator τους χωρίζει, μια χειραψία τους ενώνει!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter