ΠΑΟΚ-Μάλμε 3-4: Τον χτύπησε πάλι η κατάρα του Champions League

ΠΑΟΚ-Μάλμε 3-4: Τον χτύπησε πάλι η κατάρα του Champions League
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ - ΜΑΛΜΕ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ούτε τώρα! Για μία ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ δεν θα μπει στα σαλόνια του Champions League καθώς στη ρεβάνς του 3ου προκριματικού (2-2 το πρώτο ματς) στη Τούμπα, ηττήθηκε 4-3 στη παράταση (3-3 το 90λεπτο) από την Μάλμε και… υποβιβάζεται στα πλέι οφ του Europa League. Εκεί θα διεκδικήσει την είσοδο του στη League Stage της διοργάνωσης με την νικήτρια του ζευγαριού Τσέλιε (Σλοβενία) – Σάμροκ Ρόβερς Ιρλανδία) με 1-0 υπέρ των Σλοβένων στο πρώτο ματς. Πρώτος αγώνας στην Τούμπα στις 22/8 και ρεβάνς στις 29/8.

Μόλις στο 10′ η Μάλμε αιφνιδίασε τον “δικέφαλο: Μετά από ένα πλάγιο άουτ, ο Γιάνσον πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στην περιοχή και ο Νανάσι με νέα κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Κοτάρσκι για το 0-1. Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν γρήγορη και δτο 21′ με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ απο πλάγια θέση ο Τάισον πέρασε τη μπάλα από όλους και υην έστειλε στην απέναντι γωνία του Νταλίν που αιφνιδιάστηκε και έκανε το 1-1.

Στο 28′ ο Τόμας δεν πρόλαβε για το 2-1 και στο 29′ ο Κοτάρσκι μπλόκαρε σουτ του Νανάσι. Και στο 44′ ο Κουλιεράκης με ασύλληπτο σουτ απο 30 μέτρα έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ 2-1. Ομως πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στη Τούμπα, στο 45′ νέα αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ
που έχσε τον Νανάσι κι αυτός με πλασέ ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2. Το γκολ δεν πτόησε τον “δικέφαλο” που στις καθυστερήσεις ο Ζίφκοβιτς με διαγώνιο σουτ έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του (3-2 στο 45’+3′) μέσα σε αποθέωση!

Στο β’ μέρος η Μάλμε ανέβηκε στο γήπεδο αλλά ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι με τον Κουλιεράκη στο 57′ για το 4-2. Στο 60′ ο Ντάλιν έσωσε το πλασέ του Μουργκ και στο 67′ ο Κοτάρσκι το πλασέ του Στρίγκερ.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έκλεισε τους διαδρόμους, διαχειρίστηκε καλά το υπερ του 3-2 αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων σε γέμισμα απελπισίας στη περιοχή του “δικεφάλου”, οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να διώξουν και μετά από κόντρες ο Ζέτερστρομ ισοφάρισε σε 3-3 κι έστειλε το ματς στη παράταση!

Εκεί, με τη ψυχολογία υπέρ της, η Μάλμε κατάφερε να προηγηθεί στο 99′. Απίστευτη ατομική προσπάθεια του Ζέτερστρομ που βρήκε με κάθετη τον Κρίστιενσεν κι αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Κοτάρσκι, τον πέρασε και σε κενή εστία έκανε το 3-4! Και λίγο έλειψε στο 104′ να γίνει και το 3-5 αλλά ο Κοτάρσκι έσωσε στο τετ α τετ με τον Αλί. Το ίδιο ακριβώς σκηνικό επαναλήφθηκε στο 105’+3′ πάλι με νικητή τον γκολκίπερ του “δικεφάλου” που έσωζε στα τρομερά αμυντικά κενά της ομάδας του.

Στο 2ο μέρος της παράτασης κι ενώ ο ΠΑΟΚ έδειχνε να έχει ξεμείνει από δυνάμεις η Μάλμε συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και στο 108′ είχε οριζόντιο δοκάρι σε βολίδα του Γιόνσεν.

Ο Ιταλός διαιτητής Μάρκο Ντι Μπέλο έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σάστρε, Γιόνσεν, Μπάμπα, Τελίν, Γιάνσον, Μουργκ, Κουλιεράκη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ (72′ Σβαμπ), Καμαρά, Ζίβκοβιτς (72′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας (85′ Βιεϊρίνια), Τάισον (49′ Μουργκ, 101′ Τισουντάλι), Μπράντον (73′ Τσάλοφ).

ΜΑΛΜΕ: Ντάλιν, Στρίγκερ (114′ Ρόσλερ), Γιάνσον, Ζέτερστορμ, Μπουσανέγιο, Ρίεκς (60′ Μπόλιν), Πένια (106′ Μπεργκ), Γιόνσεν, Νανάσι (79′ Κρίστιανσεν), Τελίν (114′ Ολσον), Μπότχαϊμ (88′ Αλί).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter