ΠΑΟΚ: Καθάρισε από το δεκάλεπτο τον ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στον αγώνα, του ΠΑΟΚ, ήταν αρκετό για τον «δικέφαλο» να νικήσει 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 11η αγωνιστικη΄της Super league.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 αιφνιδιάζοντας για τα καλά τους φιλοξενούμενους.

Μόλις στο 8’ ο Ράφα Σοάρες έκανε τη σέντρα και ο Ινγκασον πιο ψηλά από όλους άνοιξε το σκορ (1-0). Δυο λεπτά μετά ο Ολιβέιρα ανατράπηκε στην περιοχή από τον Σόρια και ο Περράκης έδειξε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σβαμπ για το 2-0.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έριξε τον ρυθμό και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με αυτό το σκορ.

Ο ΠΑΣ απείλησε πρώτη φορά στο 50’ όταν τη σέντρα σουτ του Ροσέρο έδιωξε σε κόρνερ ο Κοτάρσκι. Ο «δικέφαλος» έκανε συντήρηση και κράτησε εύκολα το 2-0 απέναντι στου Γιαννιώτες που δεν μπορούσαν να απειλήσουν.

Ο διαιτητής Περράκης «κιτρίνισε» τους Λιάσο, Κουλιεράκη, Ελ Καντουρί, Ζίφκοβιτς, Σόρια, Σάστρε, Μορέιρα,

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ρ. Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (64’ Νάσμπεργκ), Σβαμπ, Ντάντας, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (79’ Μπισεσβαρ), Ελ Καντουρί (70’ Φ. Σοάρες), Ολιβέιρα (79’ Ολιβέιρα).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος (90’ Τσίρης), Λώλης (81’ Παμλίδης), Μπιλμπάο, Ροσέρο (90’ Τσάβος), Φοφανά (46’ Μορέιρα), Μπάλαν (64’ Σταματελόπουλος).