ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν ευρωπαϊκά ραντεβού – Πού θα δείτε τα ματς με Σάμροκ και Λανς

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έχουν ευρωπαϊκά ραντεβού – Πού θα δείτε τα ματς με Σάμροκ και Λανς

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θέλουν απόψε να σφραγίσουν τα εισιτήρια για το League Phase του Europa League και του Conference League αντίστοιχα. Κι αν για τους πρωταθλητές Ελλάδας το εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σάμροκ στην Ιρλανδία φαντάζει τυπική διαδικασία μετά το 4-0 της Τούμπας, για τον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι πολύ πιο σύνθετα, καθώς οι πράσινοι καλούνται να ανατρέψουν την ήττα με 2-1 από τη Λανς στη Γαλλία.

Αρχικά, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας υποδέχονται τη Λανς στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, σε ένα από τα κρισιμότερα ματς της σεζόν, καθώς ο Παναθηναϊκός ψάχνει την ανατροπή για να συνεχίσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γερεμέγεφ ο οποίος έμεινε εκτός λόγω θλάσης, ενώ αντίστοιχα ο Γουίλ Στιλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μεδίνα ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα στο πρώτο ματς, αλλά και του καλύτερου ποδοσφαιριστή της ομάδας στην άμυνα, Κέβιν Ντάνσο, ο οποίος πήρε μεταγραφή για τη Ρόμα.

Το ματς Παναθηναϊκός – Λανς έχει οριστεί για τις 21:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sports 2.

Αντίθετα, το έργο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας είναι σαφώς ευκολότερο. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων έγινε αισθητή από το πρώτο ματς στη βροχερή Θεσσαλονίκη, με την ομάδα του Λουτσέσκου να «σφραγίζει» ουσιαστικά το εισιτήριο για το League Phase του Europa League μετά τη νίκη με 4-0. Στο Δουβλίνο θέλει απλά να διαχειριστεί το προβάδισμά του και να επιστρέψει χωρίς προβλήματα τραυματισμού πίσω στην Ελλάδα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπράντον Τόμας, ενώ ο Κουλιεράκης θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς μετακομίζει στη Γερμανία για τη Βόλφσμπουργκ.

Το ματς Σάμροκ Ρόβερς – ΠΑΟΚ έχει οριστεί για τις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το NovaSports Prime. 

Διαβάστε επίσης

Ιστορική κλήρωση στο Champions League – Αυτές είναι οι 36 ομάδες που θα αγωνιστούν στο νέο φορμάτ

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Οκτώ ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Πέμπτης

Δύο μέτρα και σταθμά στις εκδόσεις κρατουμένων – Ο Αρειος Πάγος άναψε πράσινο για τον Γεσίλνταγ αλλά όχι για Αγιαβέφε, Γιαμπέλι

Καιρός: Η «Ψυχρή Λίμνη» φέρνει βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες (LIVE)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter