ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξεκινούν το ευρωπαϊκό ταξίδι – Πού θα δείτε τα ματς με Μπάνια Λούκα και Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξεκινούν το ευρωπαϊκό ταξίδι – Πού θα δείτε τα ματς με Μπάνια Λούκα και Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ξεκινούν απόψε την προσπάθειά τους για πρόκριση στο League Stage του Champions League και του Conference League αντίστοιχα.

ΠΑΟΚ – Μπάνια Λούκα

Οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στην Τούμπα την Μπάνια Λούκα για τον β’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και θέλουν από απόψε να δείξουν στο χορτάρι ότι είναι το φαβορί της μονομαχίας, εξασφαλίζοντας σκορ πρόκρισης.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον αντίστοιχο του ΜάλμεΚλάκσβικ στον επόμενο προκριματικό γύρο.

Πάνοπλος ο «δικέφαλος του Βορρά» για το ματς, καθώς ουδείς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρα, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ,

Η σέντρα του ματς έχει οριστεί για τις 20:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το NovaSports Prime.

ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες

Στη μάχη μπαίνει και η ΑΕΚ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, ομάδα από την Ανδόρα για τον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League.

Μοναδικό ζητούμενο για την «Ένωση» είναι να κάνει με σοβαρότητα τη δουλειά της εκμεταλλευόμενη τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο και να τσεκάρει ουσιαστικά από απόψε την πρόκριση στον γ’ προκριματικό του Conference League.  Δεν θα αγωνιστεί στα ματς με την ομάδα από την Ανδόρα ο Έρικ Λαμέλα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Εκτός έμεινε ο Στίβεν Τσούμπερ, ο Μόουζες Οντουμπάτζο και ο Ρομπέρτο Περέιρα. 

Διαβάστε σχετικά: Αλμέιδα: «Είμαστε υπερπλήρεις σε κάποιες θέσεις, δοκιμάζω φορ τον Άμραμπατ»

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στρακόσα, Μπρινιόλι, Θεοχάρης, Μουκουντί, Πήλιος, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Αμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Κοϊτά, Φερνάντες, Ζίνι.

Η σέντρα του ΑΕΚ – Ίντερ ντ’ Εσκάλδες έχει οριστεί για τις 21:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter