Ντέγιαν Λόβρεν: Φινάλε στις μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ – Πώς έκλεισε το deal στο… 90′ της προθεσμίας

Ντέγιαν Λόβρεν: Φινάλε στις μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ – Πώς έκλεισε το deal στο… 90′ της προθεσμίας

Ο ΠΑΟΚ ήταν η τελευταία ομάδα που έκλεισε μεταγραφική συμφωνία λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία της Super League. Οι πρωταθλητές Ελλάδος φέρνουν στη Θεσσαλονίκη τον 35χρονο αμυντικό, Ντέγιαν Λόβρεν, με το deal να ολοκληρώνεται λίγη ώρα πριν αλλάξει η ημέρα και κλείσει το «παράθυρο» των μεταγραφών.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του 24χρονου αμυντικού της Σάλτσμπουργκ, Ουμάρ Σολέ. Όμως οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν οριστικά το μεσημέρι της Τετάρτης και ως εκ τούτου ο ΠΑΟΚ είχε μόλις λίγες ώρες μπροστά του ώστε να βρει και να κλείσει κάποιον ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της άμυνας.

Έτσι, ξεκίνησαν άμεσα οι διαπραγματεύσεις με τον Ντέγιαν Λόβρεν και τον πρώην σύλλογό του, τη Λιόν. Στην πορεία προέκυψε ζήτημα σχετικά με τη διάρκεια του συμβολαίου αλλά και εκκρεμείς οφειλές της γαλλικής ομάδας προς τον ποδοσφαιριστή.

Για τον λόγο αυτόν, ο ΠΑΟΚ προσέφερε διετές συμβόλαιο στον 35χρονο ποδοσφαιριστή, ανοίγοντας τον δρόμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής η οποία έγινε και τυπικά λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Πλέον, ο «δικέφαλος του Βορρά» αναμένει τον Λόβρεν στη Θεσσαλονίκη για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Οι σταθμοί του Ντέγιαν Λόβρεν

Ο ύψους 1.88μ. σέντερ μπακ πέρασε τα καλύτερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας φορώντας τη φανέλα της Λίβερπουλ. Κατέγραψε 185 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και ήταν μέλος στο ροτέισον της ομάδας όταν εκείνη σήκωσε την κούπα του Champions League το 2019.

Ανάλογη πορεία είχε και με την εθνική Κροατίας, μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ του 2018, όπου γνώρισε την ήττα από τη Γαλλία.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ και το 2010 πήρε μεταγραφή για τη Λιόν. Συστήθηκε στην Premier League το 2013 χάρη στη Σαουθάμπτον, από την οποία τον απέκτησε η Λίβερπουλ το 2016.

Έμεινε για έξι χρόνια στους «Reds» και το 2021 αποχώρησε υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Ζενίτ, για να ακολουθήσει η επιστροφή στη Λιόν και ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Τζιμπρίλ Σισέ: Κατηγορείται για φορολογική απάτη – Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης

Γιοβάνοβιτς στους παίκτες της Εθνικής: «Μας περιμένει μία τρομερή πρόκληση στο Γουέμπλεϊ»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter