ΠΑΟΚ-Αρης 3-2: Εβγαλε αντίδραση στο θρίλερ

ΠΑΟΚ-Αρης 3-2: Εβγαλε αντίδραση στο θρίλερ

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής στο ντέρμπι-θρίλερ με τον συμπολίτη του Αρη, τον οποίο λύγισε με 3-2 μετά από ένα συγκλονιστικό ματς ειδικά στο 2ο ημίχρονο…

Ο γηπεδούχος ήταν αυτός που κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 20λεπτο, πίεσε τον Αρη και είχε τρεις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Μετά το 20’ οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τον έλεγχο καιάρχισαν να απειλούν τους γηπεδούχους. Και στο 45’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. O Κουλιεράκης έχασε τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Καμαρά που βγήκε τετ α τετ με τον Κοτάρσκι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ για το 0-1.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ βγήκε πολύ δυνατά για να φτάσει στην ανατροπή και το κατάφερε αρκετά γρήγορα με τον Αρη να παρουσιάζει πολλά κενά στα μετόπισθεν. Στο 56’ ο Τάισον κέρδισε κόντρες στην περιοχή και ισοφάρισε 1-1 και στο 61’ ο «δικέφαλος» κέρδισε πέναλτι (μέσω VAR) σε ανατροπή του Ντάντας από τον Πίρσμαν. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σβαμπ κι έκανε το 2-1 (62’)΄. Όμως ο Αρης αντέδρασε πολύ γρήγορα και στο 70’ ο Νταρίντα με έναν κεραυνό εκτός περιοχής έφερε το ντέρμπι στα ίσια (2-2).

Το παιχνίδι άναψε για τα καλά και στο 78’ ο Ζίβκοβιτς ελίχτηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Άρη και επιχείρησε το φαλτσαριστό σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Πίρσμαν και να καταλήγει στα δίχτυα (3-2). Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση, έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 89’ με τον Φαμπιάνο αλλά το σκορ δεν άλλαξε και το ματς τελείωσε μέσα σε ένταση που στοίχισε την αποβολή του Καμαρά με 2η κίτρινη κάρτα.

Ο Αζέρος ρέφερι Άλιγιαρ Αγκάγεφ έδειξε κίτρινες στους Σβαμπ, Καμαρά (2), Τόμας, Σάστρε, Μαζικού, Ζίφκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (80’ Βιεϊρίνια), Ρ. Σοάρες, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σβαμπ, Ντάντας, Ζίβκοβιτς, Τάισον (68’ Ελ Καντουρί), Κωνσταντέλιας, Τόμας (80’ Ολιβέιρα).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Μαζικού, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Εμπακατά, Ετέμπο (84’ Ρουπ), Νταμπό, Νταρίντα, Πάλμα (68΄Ιτούρμπε), Γκαρσία (68’ Καμάτσο), Καμαρά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter